Focus bikes e mtb reach test jam2 drifter

FOCUS E-MTB EN E-TREKKING


Focus elektrische sportfietsen in Nederland
E-Bike Outdoor is vanaf Augustus 2018 het eerste en enige elektrische mountainbike testcenter van Focus Bikes in Nederland. Tevens kunt u bij E-Bike Outdoor terecht voor het huren van een elektrische sportfiets van Focus. Door de sterke samenwerking met "Derby Cycle Werke" staan wij garant voor de beste service en garantie op welke Focus fiets dan ook. Natuurlijk vindt u bij E-Bike Outdoor ook de overige modellen van de sportieve Focus Bikes collectie.

Waar worden de elektrische mountainbikes en trekkingfietsen van Focus gemaakt?
De gehele elektrische fietsen collectie van Focus word gemaakt in Cloppenburg in Duitsland. Het door oud-wereldkampioen cyclocross Mike Kluge opgerichte bedrijf bestaat al sinds 1992 en richt zich op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige sportfietsen. De afgelopen jaren is er door Focus Bikes veel in de ontwikkeling van E-Mtb en E-trekkingfietsen geïnvesteerd en dat heeft geleid tot een zeer breed, hoogwaardig en aantrekkelijk aanbod.

Welke soorten E-bikes van Focus zijn er?
Focus heeft in de hele range van elektrische sportfietsen voor ieder wat wils. Zo zijn er diverse elektrische mountainbikes in hardtail- en fullsuspensionuitvoering. Op het gebied van E-trekkingfietsen zijn ook meerdere modellen leverbaar en Focus heeft tevens een uitgebreide E-racefiets collectie in haar programma.

Hardtail E-MTB van Focus Bikes
De hardtail elektrische mountainbikes van Focus worden de afgelopen jaren verkocht onder de namen Focus Whistler, Focus Bold, Focus Jarifa en Focus Raven. De Focus Whistler is het goedkoopste model en is uitgevoerd met een Bafang achterwielmotor en is verkocht tot en met collectie jaar 2019. De Focus Bold en Focus Jarifa zijn aluminium hardtail elektrische mountainbikes, die zijn uitgerust met de sterke Shimano steps motoren en de Bosch performance CX motor. Voor de zeer sportieve mountainbiker is er de Focus Raven van Carbon, die voorkomt uit de ontwikkeling van het "Project Y" van Focus. Dit is een lichtgewicht E-MTB voorzien van een Fazua motor en accu. Deze is in zijn geheel uit het frame te verwijderen, waardoor de Focus Raven ook als een normale MTB is te gebruiken. Deze Focus Raven weegt inclusief motor en accu nog geen 14 kg. waardoor deze hardtail de rij-eigenschappen van een gewone mtb heeft. De hardtail modellen van Focus Bikes hebben een uitgebreide maatvoering in zowel 27,5 als 29 inch wielmaat.

Fullsuspension elektrische mountainbikes van Focus
De volgeveerde E-MTB sportfietsen van Focus zijn leverbaar onder de naam Focus Jam2, Focus Sam2 en de Thron2 deze fullsuspension E-bikes zijn er in cross country en trail uitvoeringen met verschillende lengtes veerweg. De fully elektrische mountainbikes van Focus zijn als aluminium en carbon model verkrijgbaar in elke prijsklasse, voorzien van de beste onderdelen en groep sets. Voor meer informatie of een proefrit kunt u natuurlijk bij E-Bike Outdoor terecht!

Elektrische trekkingfietsen van Focus Bikes
De elektrische trekkingfietsen van Focus worden verkocht onder naam Aventura en zijn er in meerdere uitvoeringen met zowel Shimano Steps E-8000 motoren en natuurlijk ook met de vertrouwde Bosch Performance CX motoren. Ook is er een Urban stads uitvoering van de Aventura voor het dagelijkse woon- werkverkeer. De nieuwe Aventura fietsen van Focus zijn bij E-bike Outdoor te zien en te testen.

Elektrische racefieten van Focus
Zeer bijzonder in de elektrische collectie van Focus zijn de zeer mooie en innovatieve racefietsen die net als de gewone racefietsen geleverd worden onder de naam Focus Paralane. Deze zeer lichte racefietsen zijn voorzien van het Fazua systeem en zijn afkomstig uit de doorontwikkeling van het Award Winning "Project Y" van Focus. De Focus Paralane E-roadbike is er in aluminium en carbon uitvoering, waarbij de carbon uitvoering slechts 11 kg. weegt. De Paralane E-bikes zijn uitgevoerd met een boost frame waardoor de montage van een dubbel voorblad mogelijk is en er een ideale kettinglijn behouden blijft. Hierdoor beleef je bij deze E-racefiets het rijgedrag van de reguliere Focus Paralane. De Focus Paralane is op dit moment de meest innovatieve elektrische racefiets op de markt.

Motoren elektrische sportfietsen van Focus
De E-bikes van Focus zijn voorzien van verschillende merken motoren. Het soort en type motor is natuurlijk zeer afhankelijk van het gebruik van de elektrische sportfiets. De merken waarmee Focus samenwerkt zijn: Impulse, Bafang, Bosch, Shimano en Fazua. Ook is er de mogelijkheid om op een Focus Bold en Jam een extra T.E.C. accu te plaatsen. De afkorting T.E.C. staat voor Tailord Energy Concept waarmee uw rij-afstand verdubbeld word. De T.E.C. accu wordt inclusief bekabeling geleverd in een handige koffer. Deze is natuurlijk bij E-bike Outdoor verkrijgbaar.

Huidige Focus collectie
In onze webshop vindt u alle modellen en prijzen van de Focus elektrische fietsen.

Focus Bikes vs Haibike
E-bikeoutdoor.nl is officieel dealer van Focus en Haibike. Kom langs in onze showroom voor uitgebreid advies of maak een proefrit in de mooie bossen rondom Nunspeet. Wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen van Focus?  Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op. Wij zien u graag in onze showroom in Nunspeet.