Lees klantwaardering 
 

 

Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Elektrische mountainbike huren


Een kwaliteit elektrische mountainbike huren
E-bike Outdoor is de specialist in Nederland voor wat betreft verkoop in en onderhoud aan elektrische mountainbikes en elektrische trekkingfietsen. Maar ook voor het huren van een E-MTB kunt u rekenen op onze kwaliteit en service die al vele mensen mochten ervaren. Wij verhuren uitsluitend eerste klas onderhouden elektrische fietsen zodat u zorgeloos een mooie rit kunt maken of op vakantie kunt gaan, alleen het beste is goed genoeg!

Met plezier een elektrische mountainbike huren
Ervaar het plezier van elektrisch rijden op zanderige ondergronden, steile beklimmingen en spannende trails. Het wordt allemaal nét even leuker en de gemiddelde snelheid van uw rit hoger zal zijn, wie wil dat nou niet? Het is mogelijk om een elektrische mountainbike voor 1 dag te huren maar dit is ook voor een langere termijn mogelijk, veelal worden de fietsen gebruikt voor op een vakantie naar Spanje, Italië of Frankrijk.

Een elektrische mountainbike huren is voor jong en oud
De elektrische mountainbike is voor iedereen, zowel jong als oud. Je kunt namelijk je grenzen verleggen op de singletracks, langere afstanden afleggen en op beklimmingen komt een E-MTB helemaal goed tot zijn recht! Je zou wel kunnen stellen dat we te maken hebben met een nieuwe sport. Elektrisch mountainbiken is in de ons omringende landen zelfs zeer populair als wedstrijdsport waar jonge ervaren rijders aan meedoen. Dus wat houdt u tegen?

Een Focus, Haibike of Lapierre E-MTB huren
Wij verhuren, in tegenstelling tot andere verhuurbedrijven, elektrische mountainbikes uit het hogere prijssegment en van de beste kwaliteit. U huurt bij ons fietsen van de merken FocusHaibike of Lapierre, dit zijn toonaangevende merken in de wereld van elektrische mountainbikes. De E-MTB's zijn voorzien van een Fazua, Yamaha of Bosch middenmotor met een vermogen tot 80 NM en afhankelijk van het actuele aanbod kunt u kiezen tussen een "hardtail" of "fully". De fietsen worden zeer goed onderhouden en na elke verhuurperiode worden ze compleet nagekeken.

Huur een elektrische mountainbike met een grote actieradius
De actieradius van onze elektrische mountainbikes is afhankelijk van de soort ondergrond, mate van ondersteuning en de conditie van de berijder. De accu van de fiets heeft een hoge capaciteit en dit zal bij gemiddelde omstandigheden voldoende zijn voor een rit tussen de 50 en 100 km. Dit is een ruime schatting omdat de diversiteit tussen rijders en omstandigheden enorm is. De mate van motor ondersteuning bepaalt u zelf door de modus te kiezen die het beste bij de ondergrond past, bij een klim zult u meer van het beschikbare vermogen vragen en bij een vlakke ondergrond of bergafwaarts wellicht minder.

Neem tijdig contact op over de beschikbaarheid van onze elektrische mountainbikes!

Tarieven fietshuur inclusief helm en SPD pedalen:
1 tot 2 dagen: € 49,00 per dag
3 tot 7 dagen € 45,00 per dag
8 tot 14 dagen: € 40,00 per dag
Langere termijnen op aanvraag

Borg fietshuur:
Onze fietsen zijn uit het hogere prijssegment, hierdoor zijn wij genoodzaakt een borg te vragen.
Borg per fiets: € 250,00

Tarieven huur accessoires:
E-bike rugtas inclusief extra accu: € 10,00 per dag
E-bike rack (drager inclusief tas): € 10,00 per dag 
Helm: gratis
Langere termijnen op aanvraag

Track and Trace:
Al onze verhuur fietsen zijn voorzien van het modernste Track en Trace systeem, deze is onmogelijk te verwijderen en maakt diefstal zinloos.

Voorwaarden:
Betaling geschiedt voorafgaande aan de huurperiode
Bij het te laat retour brengen van de fiets word € 75,00 per extra dag in rekening gebracht
De fiets dient schoon en compleet retour gebracht te worden, kosten worden doorberekend
De fiets dient in dezelfde staat teruggebracht te worden, schades worden doorberekend
Diefstal van de fiets is op eigen risico, een los slot kan worden meegeleverd
E-bike Outdoor kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade aan personen, materiaal of gebouwen
Minimale leeftijd 18 jaar of onder begeleiding van een ouder/verzorger.
Kopie ID bewijs dient overlegd te worden.

396