Lees klantwaardering 
 

Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur


 

Elektrische mountainbike huren


Een kwaliteit elektrische mountainbike huren
E-bike Outdoor is de specialist in Nederland voor wat betreft verkoop in en onderhoud aan elektrische mountainbikes en elektrische trekkingfietsen. Maar ook voor het huren van een E-MTB kunt u rekenen op onze kwaliteit en service die al vele mensen mochten ervaren. Wij verhuren eerste klas onderhouden elektrische fietsen zodat u zorgeloos een mooie rit kunt maken, alleen het beste is goed genoeg! Ervaar het plezier van elektrisch rijden op zanderige ondergronden, steile beklimmingen en spannende trails. Het wordt allemaal nét even leuker en de gemiddelde snelheid van uw rit hoger zal zijn, wie wil dat nou niet?

Een elektrische mountainbike huren is voor jong en oud
De elektrische mountainbike is voor iedereen, zowel jong als oud. Je kunt namelijk je grenzen verleggen op de singletracks, langere afstanden afleggen en op beklimmingen komt een E-MTB helemaal goed tot zijn recht! Je zou wel kunnen stellen dat we te maken hebben met een nieuwe sport. Elektrisch mountainbiken is in omringende landen zelfs zeer populair als wedstrijdsport. Dus wat houdt u tegen?

Een Haibike, Focus of Lapierre huren
Wij verhuren elektrische mountainbikes van de beste kwaliteit. U huurt bij ons fietsen van de merken FocusHaibike of Lapierre, dit zijn toonaangevende merken in de wereld van elektrische mountainbikes. Afhankelijk van het actuele aanbod kunt u kiezen tussen een hardtail eMTB of fullsuspension eMTB. Onze fietsen worden zeer goed onderhouden en na elke verhuurperiode worden ze compleet nagekeken.

Huur een elektrische mountainbike met een grote actieradius
De actieradius van onze elektrische mountainbikes is afhankelijk van de soort ondergrond, mate van ondersteuning, de conditie en postuur van de berijder. De accu van de fiets heeft een hoge capaciteit en dit zal bij gemiddelde omstandigheden voldoende zijn voor een rit in het bos tussen de 40 en 70 km. De mate van motor ondersteuning bepaalt u zelf door de modus te kiezen die het beste bij de ondergrond past, bij een klim zult u meer van het beschikbare vermogen vragen en bij een vlakke ondergrond of bergafwaarts wellicht minder.

Neem tijdig contact op over de beschikbaarheid van onze elektrische mountainbikes!

Tarieven fietshuur (inclusief helm en evt. SPD pedalen):
1 tot 2 dagen: € 49,00 per dag
3 tot 7 dagen € 45,00 per dag
8 tot 14 dagen: € 40,00 per dag
Langere termijnen op aanvraag

Borg fietshuur:
Wij vragen voor de huurperiode van onze fietsen een borg.
Borg per fiets: € 250,00

Track and Trace:
Al onze verhuur fietsen zijn voorzien van het modernste Track en Trace systeem, deze is onmogelijk te verwijderen en maakt diefstal zinloos.

Voorwaarden:
Betaling geschiedt voorafgaande aan de huurperiode.
Bij het te laat retour brengen van de fiets word € 75,00 per extra dag in rekening gebracht.
De fiets dient schoon en compleet retour gebracht te worden, kosten worden doorberekend.
De fiets dient in dezelfde staat teruggebracht te worden, schades worden doorberekend.
Diefstal van de fiets is op eigen risico, een los slot kan worden meegeleverd.
E-bike Outdoor kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade aan personen, materiaal of gebouwen.
Minimale leeftijd 18 jaar of onder begeleiding van een ouder/verzorger.
Kopie ID bewijs dient overlegd te worden.

396