None
Blue diagonal Blue diagonal
None

WERKPLAATS E-MTB SPECIALIST

BEKIJK ONZE PRODUCTEN
Helm icoontje

ONDERHOUD MET ZEKERHEID

Maak kennis met de moderne werkplaats van E-Bike Outdoor. Uw mooie E-MTB of E-trekking in handen van dé specialist in e-bike motoren en dat met maximale service en advies. Ondertussen wacht u met een lekkere kop koffie of cappuccino aan de koffietafel op zoek naar mooie fietsroutes in de fietsbladen....


Dé e-MTB Specialist

Onderhoud met zekerheid voor uw elektrische sportieve fiets

Bij ons koopt u een fiets met zekerheid op goed onderhoud. Nieuwe fietsen leveren we af inclusief een gratis eerste service- en jaarbeurt. Ook alle gebruikte elektrische mountainbikes en trekking fietsen worden door ons gecontroleerd en krijgen onderhoud. We repareren en onderhouden in onze werkplaats de elektrische sportfietsen doorgaans binnen twee dagen. Op kleine reparaties kunt u meestal wachten. Mocht u er zeker van willen zijn dat u kunt wachten op uw reparatie, maak dan even een afspraak. Wij bieden u naast advies ook zekerheid, service en garantie.

Openingstijden werkplaats:

Di t/m vrij 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09:00-16:00 uur op afspraak

Bel Tel. 0341-26 10 00 of mail eenvoudig via het contactformulier

"Voor de meeste e-bike motoren kun je bij mij terecht!"

Wij repareren uw mooie E-MTB of E-trekking in een moderne fietslift. Daardoor kunnen wij de fiets eenvoudig 360 graden kantelen en nog beter uw e-bike bekijken en repareren.Jaarlijkse trainingen

Wij repareren alle merken elektrische sportfietsen in onze moderne werkplaats. Daarom is verdieping en goede training in de (motoren) techniek een must en worden alle jaarlijkse trainingen van de fabrikanten gevolgd. Met name nieuwe innovatie en ontwikkelingen zijn zeer belangrijk. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van midden motoren, diagnose en software. Bij elke servicebeurt of reparatie krijgt uw software dan ook de laatste update. Helemaal gratis!

"Als E-MTB specialist geef ik je graag uitgebreid advies. Niet alleen bij de aankoop van je E-MTB of E-trekking, maar ook op techniek en onderhoud"

Officiële servicepartner

E-Bike Outdoor is officiële servicepartner van de merken Bosch, Brose, Dyname Powerplay, Fazua, Shimano, TQ systems en Yamaha. Van deze merken leveren wij alle motoren, onderdelen en accessoires. Daarnaast verzorgen wij ook het onderhoud en reparaties. Bij E-Bike Outdoor koopt u met zekerheid.


JULLIE ERVARINGEN

"Ik ben zeer tevreden over E-bike Outdoor. De service, het enthousiasme en vakmanschap van Marco heeft ervoor gezorgd dat ik zeker nog eens terugkom om een E-MTB te huren."

Bi Vahrmeijer

"Afgelopen weekend E-MTB's gehuurd, gewoon heerlijk simpel. Enthousiaste eigenaar die nog even de route richting MTB-route Harderwijk/Ermelo uitlegde. Erg fijne zaak!"

Raoni Schrijvers

"Wat een super service en kennis van de eigenaren toen wij onze Haibikes hier kochten. Dikke, vette aanrader om hier je e-bike te kopen!"

Lenny V.

"Ik heb een proefrit mogen maken op één van de fietsen, goede fietsen een zeer vriendelijke en goede service, kortom een aanrader!"

Peter de Graaf

"Het is even een stukje rijden voor me maar dat is het dan ook wel waard. Prachtige exemplaren op gebied van e-mtb's De vriendelijkheid, service en kennis van zaken geeft je een goed gevoel. Prima zaak om zeker te gaan kijken mocht je op zoek zijn naar een e-mtb."

André