None
Blue diagonal Blue diagonal
None

ELEKTRISCHE TREKKING HUREN

BEKIJK ONZE PRODUCTEN
Helm icoontje

Huur een e-Trekking

Ervaar plezier met het huren van een elektrische trekkingfiets. Elektrisch fietsen geeft veel rijplezier op fietspaden, steile beklimmingen maar ook op licht onverharde ondergronden. Een elektrische trekking fiets is ideaal voor iedereen, of je nu jong of wat ouder bent. Je maakt wat makkelijker lange ritten en de steilste beklimmingen behoren ineens wel tot de mogelijkheden. Met wat motorische ondersteuning is fietsen simpelweg leuker!

PRIJZEN

Neem tijdig contact op over de beschikbaarheid van onze elektrische trekking fietsen!

Tarieven fietshuur: per dag
1 tot 5 dagen: € 49,00
6 tot 10 dagen € 45,00 per dag
Langere termijnen op aanvraag

Borg fietshuur:
Wij vragen voor de huurperiode van onze fietsen een borg van € 250,00

Tarieven huur accessoires:
Ortlieb fietstas: € 4,00 per dag
Helm: gratis

Huur een elektrische trekkingfiets met een grote actieradius

De actieradius van onze elektrische trekking fietsen is afhankelijk van de conditie van de berijder, maar ook de ondergrond, wind en de bepakking spelen hierbij een rol. De fietsen zijn uitgerust met minimaal een 500 WH accu en deze capaciteit is bij ideale omstandigheden voldoende voor ritten tot wel 100 km. Gebruikt u veel ondersteuning en u fietst veel bergop dan zal de accu uiteraard iets eerder leeg raken. Kies eenvoudig de juiste ondersteuningsmodus die voor u comfortabel is, geniet van uw tocht en hou uw display in de gaten.

"Heb je nog vragen over het huren van een e-Trekking? Laat het me weten!"

Een betrouwbare elektrische trekkingfiets huren

In Nederland is E-Bike Outdoor dé specialist op het gebied van elektrische mountainbikes en elektrische trekking fietsen. Ook voor het huren van een e-trekking fiets kunt u bij ons terecht. Wij verhuren uitsluitend goed onderhouden elektrische fietsen zodat u zonder problemen een mooie toer kunt maken of op vakantie kunt gaan, E-Bike Outdoor staat voor kwaliteit!


"Je pakt je trekking fiets en je rijdt binnen 3 minuten naar de mooiste plekjes op de Veluwe. Zelf op avontuur. Dit is pas genieten!"

Voorwaarden:

  • Betaling geschiedt voorafgaande aan de huurperiode.
  • Bij het te laat retour brengen van de fiets word € 75,00 per extra dag in rekening gebracht.
  • De fiets dient in dezelfde staat teruggebracht te worden, schades worden doorberekend
  • Diefstal van de fiets is op eigen risico, een los slot kan worden meegeleverd.
  • E-bike Outdoor kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade aan personen, materiaal of gebouwen.
  • Minimale leeftijd 18 jaar of onder begeleiding van ouder/verzorger.
  • Kopie ID bewijs dient overlegd te worden.

JULLIE ERVARINGEN

"Ik ben zeer tevreden over E-bike Outdoor. De service, het enthousiasme en vakmanschap van Marco heeft ervoor gezorgd dat ik zeker nog eens terugkom om een E-MTB te huren."

Bi Vahrmeijer

"Afgelopen weekend E-MTB's gehuurd, gewoon heerlijk simpel. Enthousiaste eigenaar die nog even de route richting MTB-route Harderwijk/Ermelo uitlegde. Erg fijne zaak!"

Raoni Schrijvers

"Wat een super service en kennis van de eigenaren toen wij onze Haibikes hier kochten. Dikke, vette aanrader om hier je e-bike te kopen!"

Lenny V.

"Ik heb een proefrit mogen maken op één van de fietsen, goede fietsen een zeer vriendelijke en goede service, kortom een aanrader!"

Peter de Graaf

"Het is even een stukje rijden voor me maar dat is het dan ook wel waard. Prachtige exemplaren op gebied van e-mtb's De vriendelijkheid, service en kennis van zaken geeft je een goed gevoel. Prima zaak om zeker te gaan kijken mocht je op zoek zijn naar een e-mtb."

André