None
Blue diagonal Blue diagonal
None

VOOR EINDELOOS AVONTUUR

BEKIJK ONZE PRODUCTEN
Helm icoontje

Wie is E-Bike Outdoor?

E-bike Outdoor dat ben ik, Marco van Olst. Aangenaam!

Mijn grote liefde voor de racefiets brengt mij hier. Door de jaren heen heb ik een passie ontwikkeld voor sportfietsen in het algemeen en met name de elektrische sportfiets. Vanuit deze passie ben ik gestart met verkoop en onderhoud van e-sportfietsen. Dit is gegroeid tot een mooi bedrijf. Al sinds mijn jeugd ben ik bezig met techniek. Opgegroeid als 3e generatie in een autobedrijf en met een technische achtergrond, zit handel en techniek in mijn DNA. Vandaar mijn passie en grote kennis van e-bike motoren.


Dé e-MTB Specialist

Na meer dan 25 jaar in het autovak ben ik als mede-eigenaar een sportfiets winkel gestart, onder de naam Maxibikes. Daar kwam ik voor het eerst in contact met de elektrische mountainbike. Al snel werd mij duidelijk dat de elektrische sportfiets een grote toekomst tegemoet ging. Het begon met één HAIBIKE en dat werden er snel meer. Véél meer! Zo is E-Bike Outdoor ontstaan. Een speciaalzaak gericht op e-mtb’s en e-trekking fietsen. Gefocust op het e-sportfietssegment kan ik u voorzien van de beste kennis en de laatste ontwikkelingen. En natuurlijk met een goede service en persoonlijke benadering. Ik hoop u dan ook te ontmoeten in Nunspeet waar u deze geweldige manier van fietsen zelf kunt ervaren.

Marco van Olst

"Ik vertel je graag over de e-MTB die bij jouw wensen past. Zo geniet je optimaal van je e-bike"


1962 Autobedrijf H. van Olst & Zn.


"We adviseren de fiets op uw ideale frame- en afstellingsmaten. Zo geniet u van vele jaren sportief fietsplezier"

Zelf op avontuur

Elektrisch mountainbiken is als een eindeloos avontuur. Makkelijker bergop, harder bergaf. De smalste bospaden, open vlaktes of steile hellingen, niets is to gek. E-bike Outdoor is er voor iedereen die van een uitdaging houdt, graag de natuur in gaat of klaar is voor een fanatieke uitdaging. Bloed voelen stromen, druppels zweet langs je gezicht en adrenaline die door je lijf giert. Dit is genieten.


JULLIE ERVARINGEN

"Ik ben zeer tevreden over E-bike Outdoor. De service, het enthousiasme en vakmanschap van Marco heeft ervoor gezorgd dat ik zeker nog eens terugkom om een E-MTB te huren."

Bi Vahrmeijer

"Afgelopen weekend E-MTB's gehuurd, gewoon heerlijk simpel. Enthousiaste eigenaar die nog even de route richting MTB-route Harderwijk/Ermelo uitlegde. Erg fijne zaak!"

Raoni Schrijvers

"Wat een super service en kennis van de eigenaren toen wij onze Haibikes hier kochten. Dikke, vette aanrader om hier je e-bike te kopen!"

Lenny V.

"Ik heb een proefrit mogen maken op één van de fietsen, goede fietsen een zeer vriendelijke en goede service, kortom een aanrader!"

Peter de Graaf

"Het is even een stukje rijden voor me maar dat is het dan ook wel waard. Prachtige exemplaren op gebied van e-mtb's De vriendelijkheid, service en kennis van zaken geeft je een goed gevoel. Prima zaak om zeker te gaan kijken mocht je op zoek zijn naar een e-mtb."

André