None
Blue diagonal Blue diagonal
None

E-Bike merken

BEKIJK ONZE PRODUCTEN
Helm icoontje

Bij ons vindt u de allerbeste merken

Op deze pagina een overzicht van de fietsmerken waarvan wij dealer zijn. Deze merken zijn gekozen met zorg en aandacht op kwaliteit, diversiteit en gebruiksmogelijkheden. Bij E-Bike Outdoor vinden wij het belangrijk dat je onze E-MTB's en E-trekking fietsen kunt testen voor aankoop.


Haibike

“THE NEXT BIG THING”. Dat was de slogan van de uitvinders van de eerste elektrische mountainbike. En ja, ze hebben gelijk gekregen. De E-mtb is groot geworden mede dankzij de ontwikkelingen van Haibike. Altijd innovatief en vooruitstrevend en nu al bijna 10 jaar een betrouwbare partner van E-Bike Outdoor. De nieuwe slogan van Haibike is “WE ARE E-PERFORMANCE”. En dat klopt, want alles van dit Duitse merk is elektrisch. Met andere woorden E-ONLY by Haibike. Natuurlijk is Haibike ook op het gebied van de Light E-mtb goed vertegenwoordigd. Haibike heeft een grote collectie en een ruime keuze aan verschillende motoren. Wij leveren naast E-mtb’s ook een groot aantal E-trekking fietsen van Haibike.

Bekijk hier alle Haibike e-mountainbikes

Ghost Bikes

Ghost Bikes is begin jaren 90 opgericht in Zuid-Duitsland door de vrienden Uwe en Klaus uit liefde voor de mountainbike. De eerste mtb werd Lector genoemd en onder deze naam is nog steeds een hardtail verkrijgbaar bij Ghost Bikes. Deze 2 vrienden hadden nooit kunnen denken dat de eerste fiets in de toekomst zou uitgroeien tot een bedrijf met meer dan 350 werknemers. Vanaf aanvang is een goede prijs kwaliteitsverhouding heel belangrijk bij Ghost. En tot op heden is dit nog steeds het geval. Van hardtail E-mtb tot lichtgewicht E-gravelbike en van gewone mtb tot de beste light E-mtb, bij Ghost is er een zeer ruime keuze.. Dit Duitse merk staat garant voor kwaliteit én service. Rijd een Ghost en de geest is uit de fles.

Bekijk hier alle Ghost e-mountainbikes

Kalkhoff Bikes

Speciaal door ons gekozen als E-trekking fietsen vanwege de mooie uitstraling en goede kwaliteit. Dit bijzondere merk bestaat al meer dan 100 jaar en heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. In 2022 is een nieuwe fabriek en een Experience Center geopend in het Duitse plaatsje Emstek. Hierdoor is de productiecapaciteit enorm toegenomen en ziet de toekomst voor Kalkhoff Bikes de komende decennia er rooskleurig uit. Voor ons als E-Bike Outdoor is met name het plus modellen segment interessant, omdat dit heel goed bij onze klant past. De plus modellen E-trekking fietsen met een totaalgewicht tot 170 kg. is ideaal voor de vakantiefietser en zijn bepakking. Met Kalkhoff komt iedereen aan zijn trekking.

Bekijk hier alle Kalkhoff e-trekkingen

Lapierre Bikes

Al jaren zijn wij een trotse partner van dit geweldige Franse merk. Opgericht in 1946, dus over expertise natuurlijk niets te klagen. Lapierre is altijd een voorloper geweest op het gebied van ontwikkeling van de e-mtb. Kijk maar eens naar de GLP E-MTB van Lapierre, die was en is nog steeds zijn tijd ver vooruit. De snelste e-mtb op de markt en in de World Cup wedstrijden is meestal een Lapierre bike. Een mooi design in combinatie met snelheid en goede rijeigenschappen is dus mogelijk. Ook op het gebied van de Light E-MTB is Lapierre vooruitstrevend en voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. Dit merk maakt gebruik van een eigen ontwikkelingsafdeling en laat de nieuwste snufjes uitgebreid testen door een eigen e-mtb team.

Bekijk hier alle Lapierre e-mountainbikes

Moustache Bikes

Een klein eigenwijs Frans merk wat bol staat van kwaliteit. Het belangrijkste voor de mannen van Moustache is topkwaliteit leveren. En dat is te zien, het ontwerp en de uitstraling is altijd vernieuwend. De basis van Moustache ligt dan ook in de designwereld. De liefde voor de fiets en de herkomst uit de Vogezen maken van de mannen met snor een bijzonder stel. De bekende snor komt terug in het logo en de naam Moustache. De collectie van Moustache is compleet elektrisch en alle fietsen zijn voorzien van Bosch motoren. Naast de e-mtb modellen zijn er ook stadsfietsen, cargobikes, E-tandems, E-racefietsen en E-trekking fietsen. Een klein bedrijf maar met grote ambities.

Bekijk hier alle Moustache e-mountainbikes

Rocky Mountain Bikes

Wat je van ver haalt is lekkerder. Dat geldt zeker voor dit Canadese merk uit Vancouver Island. E-mtb’s met een eigen motor systeem, bijzondere aandrijving en de beste rijeigenschappen. Een bewuste keuze van ons om deze fietsen te verkopen. Oftewel mijn favoriete fiets. Nergens mee te vergelijken en niet uit te leggen. Stap op de Rocky Mountain, rijd ermee en de echte mountainbike liefhebber is overstag. Een puur natuurlijk rijgevoel. Dat moet je gewoon bij ons ervaren door een testrit. Niet groot in aantallen en juist daarom zo bijzonder, maar wel elk jaar bij E-Bike Outdoor verkrijgbaar. Wij kijken elk seizoen reikhalzend uit naar de nieuwe Rocky Mountainbikes met het Dyname system.

Bekijk hier alle Rocky Mountain e-mountainbikes

Santa Cruz Bicycles

Het Cult-merk uit Californië dat afkomstig is uit de wereld van surfplanken en skateboarden. Doe eens gek, bouw een downhill mtb en knal de bergen af. Bouw mtb’s die geen ander heeft. Doe mee aan wedstrijden en word de norm op het gebied van downhillen in de mountainbike scene. De korte versie hoe Santa Cruz groot is geworden. En als cultmerk op het gebied van mountainbiken kan de E-MTB natuurlijk niet achterblijven. Licht, snel, wendbaar en topkwaliteit in één merk. Exclusief is Santa Cruz zeker en daarom doen wij altijd ons uiterste best om deze topfietsen in huis te hebben. Santa Cruz E-mtb is een echte bike om trots op te zijn.

Bekijk hier alle Santa Cruz e-mountainbikes

FOX RACING

Bij de beste elektrische fietsen hoort natuurlijk ook de beste uitrusting. Daarom zijn wij dealer van FOX Racing. De beste en mooiste MTB uitrusting die er op de markt krijgen is. Waarom FOX RACING? FOX is al in 1974 in Californië opgericht en producent van motorcross onderdelen en accessoires als tegenhanger van de grote Japanse motorenmerken. Dit bracht eind jaren 70 Fox naam en faam in de motorcross wereld. Nu zijn ze uitgegroeid tot hét merk in de motorcross én mtb markt. De kleding en helmen van Fox Racing zijn altijd de trendsetters en barsten van de kwaliteit en innovatie. Wij van E-Bike Outdoor richten ons vooral op het mtb segment, de helmen en kleding van Fox Racing. Daar rijden daar uiteraard zelf ook graag mee. Kies voor het beste, kies voor veiligheid, kies voor FOX Racing.

ORTLIEB FIETSTASSEN

Bij E-trekking fietsen heb je natuurlijk ook tassen nodig om je e-bike compleet te maken. Wij zijn daarom dealer van het tassenmerk Ortlieb. Wereldberoemd geworden om zijn waterdichte tassen die in eerste instantie gemaakt zijn van vrachtwagen zeildoek. De jonge Duitser Hartmut maakte in zijn schuurtje, op de naaimachine van zijn moeder de eerste fietstas. Hij was zijn natte kleding tijdens fiets- en klimtochten beu, maar had nooit kunnen denken dat dit zou uitgroeien tot het beste fietstassenmerk ter wereld. Uiteraard willen wij het beste voor onze klanten en hebben wij altijd een mooie collectie van Ortlieb tassen op voorraad. Naast de beroemde Backroller Classic is er veel meer van Ortlieb verkrijgbaar. Voortassen, stuurtassen, rugzakken en hippe urban bags. En elk onderdeel is los te bestellen.Ortlieb gaat met zijn tijd mee en is en blijft de nummer 1 op het gebied van bikepacking. Elk seizoen is er iets nieuws en blijft Ortlieb verbazen in design en kwaliteit. Ortlieb always waterproof and 5 years garantee

Ik adviseer je graag over de e-MTB die bij jouw wensen past. Kom testen voor de beste keuze"


Neem contact met ons op!