None
Blue diagonal Blue diagonal
None

Wat wij doen

Bekijk onze producten
diagonal
helm_100x100

Wat wij doen

Wij doen gewoon wat het allerleukste is. Mensen blij maken met een fiets en laten genieten van mooie momenten op de nieuwe e-bike. Een belangrijk onderdeel binnen E-Bike Outdoor is de verkoop van elektrische sportfietsen. Natuurlijk is verkoop belangrijk, maar het allerbelangrijkste is dat je tevreden de deur uitgaat met de juiste fiets. Een goed advies en de juiste informatie over de EMTB of E-trekking die bij jouw wensen past. Daarom vinden wij het belangrijk dat je de fiets bij ons kunt testen!

DE E-MTB SPECIALIST

Uiteraard kun je na de aankoop van jouw mooie sportfiets bij ons ook terecht voor onderhoud en reparaties. Naast ons eigen segment elektrische sportfietsen repareren en onderhouden we ook vele andere merken. Op het gebied van midden motoren zijn wij voor nagenoeg alle motoren getraind en gecertificeerd dealer. En we beschikken voor de meeste e-bike motoren over de juiste diagnose apparatuur. Bovendien updaten we bij onderhoud en reparaties aan je fiets meteen de laatste software. Helemaal gratis! Onderdelen zijn grotendeels uit voorraad leverbaar. En natuurlijk niet geheel onbelangrijk, ik probeer je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Garantie en service staat hoog in het vaandel.

"Ik adviseer je graag over de e-MTB die bij jouw wensen past. Zo geniet u van vele jaren sportief fietsplezier"

Al onderdeel van onze service helpen wij je graag vrijblijvend met het afsluiten van een goede fietsverzekering of het leasen van je E-MTB of E-trekking fiets. Wij leggen de mogelijkheden duidelijk aan je uit en vind jij de juiste fietsverzekering dan regelen we voor jou de hele aanvraag. Dat is alweer een zorg minder. Onze partners zijn KINGPOLIS fietsverzekeringen en LEASE A BIKE.

20221010-142651-1

Daarnaast vind je nog vele mooie merken in onze winkel. Bijvoorbeeld FOX RACING met mooie mountainbike kleding zoals waterdichte mtb jacks, broeken, handschoenen of de superveilige FOX Speedframe Pro helmen. Maar ook de stoere pedalen van Blackspire in verschillende kleuren en onderdelen van o.a. Shimano en Sram. Accessoires, spatboren en de befaamde fietspompen van SKS hebben wij natuurlijk ook in ons assortiment En voor de trekking e-bike is er de collectie fietstassen van het bekende merk Ortlieb, met 5 jaar garantie en 100 procent waterdicht. Wij gaan voor kwaliteit en meer…

Wat wij doen? Bij E-bike Outdoor kun jij je nieuwe E-MTB voor aankoop ook testen. Van onze merken staan er diverse testfietsen om de modellen en motoren te proberen. Wil jij een lange testrit maken? Dan verhuren wij kwalitateit EMTB’s, E-trekking en E-Racefietsen. Klik op onze verhuur pagina voor alle info.

Wij ontvangen je graag in onze elektrische sportfiets winkel!

None

VERKOOP

WERKPLAATS

VERHUUR

Alles onder één dak

Wij verkopen niet alleen de mooiste E-MTB's en E-trekking fietsen, maar onderhouden en verhuren deze ook. Met technische kennis en passie voor het vak adviseren wij je graag met de keuze voor een geschikte elektrische mountainbike en helpen we je verder als je tegen een probleem aanloopt. Neem eens een kijkje bij onze producten door op onderstaande knop te klikken!

Onze producten