None
Blue diagonal Blue diagonal
None

ELEKTRISCHE MOUNTAINBIKE HUREN

BEKIJK ONZE PRODUCTEN
Helm icoontje

HUUR EEN E-MTB

De elektrische mountainbike is voor iedereen, zowel jong als oud. Je kunt namelijk je grenzen verleggen op de singletracks, langere afstanden afleggen en op beklimmingen komt een E-MTB helemaal goed tot zijn recht! Je zou wel kunnen stellen dat we te maken hebben met een nieuwe sport. Elektrisch mountainbiken is in omringende landen zelfs zeer populair als wedstrijdsport. Kijk naar de WES series, het wereld kampioenschap elektrisch mountainbiken. Dus wat houdt je tegen?


PRIJZEN

Neem tijdig contact op over de beschikbaarheid van onze elektrische mountainbikes!

Tarieven fietshuur (inclusief helm en evt. SPD pedalen):
1 tot 5 dagen: € 49,00 per dag
6 tot 10 dagen: € 45,00 per dag
Langere termijnen op aanvraag

Borg fietshuur:
Wij vragen voor de huurperiode van onze fietsen een borg van € 250,00.

Huur een elektrische mountainbike met een grote actieradius

De actieradius van onze elektrische mountainbikes is afhankelijk van de soort ondergrond, mate van ondersteuning, de conditie en postuur van de berijder. De accu van de fiets heeft een hoge capaciteit en dit zal bij gemiddelde omstandigheden voldoende zijn voor een rit in het bos tussen de 40 en 70 km. De mate van motor ondersteuning bepaalt u zelf door de modus te kiezen die het beste bij de ondergrond past, bij een klim zult u meer van het beschikbare vermogen vragen en bij een vlakke ondergrond of bergafwaarts wellicht minder.

"Heb je nog vragen over het huren van een e-MTB? Laat het mij weten!"

Een betrouwbare elektrische trekkingfiets huren

E-bike Outdoor is de specialist in Nederland voor wat betreft verkoop in en onderhoud aan elektrische mountainbikes. Maar ook voor het huren van een E-MTB kunt u rekenen op onze kwaliteit en service Wij verhuren goed onderhouden elektrische fietsen zodat u zorgeloos een mooie rit kunt maken. Ervaar het plezier van elektrisch rijden op zanderige ondergronden, steile beklimmingen en spannende trails. Het wordt allemaal nét even leuker en de gemiddelde snelheid van uw rit hoger zal zijn, wie wil dat nou niet?


E-MTB Huur arrangement

Wil je er alleen op uit met een huur E-MTB dan kan dat uiteraard. Maar hoe leuk zou het zijn om met een aantal vrienden of collega's een prachtige route te rijden. Onderweg wordt je tijdens een tussenstop door een van onze horeca partners hartelijk ontvangen voor heerlijke koffie met gebak, een lekkere uitsmijter of andere lekkernijen. Vervolgens vervolgd jij je rit en kunt verder genieten van alles wat de Veluwe u te bieden heeft, lekker sportief bezig zijn en mooie herinneringen creëren. Wij kunnen een arrangement naar jouw wensen organiseren. Vraag naar alle mogelijkheden en informeer tijdig naar de beschikbaarheid.

Vindt jij het leuk om onder begeleiding een verrassingsroute te rijden? Dan kunnen wij een voorfietser regelen die alle mooie trails en plekjes weet te vinden, echt een aanrader!

lightdiagonal.original

"Je pakt je mountainbike en binnen 3 minuten rijdt je midden in de Veluwse bossen. Zelf op avontuur! Dit is optimaal genieten!"

Huurvoorwaarden:

  • Betaling geschiedt voorafgaande aan de huurperiode.
  • Bij het te laat retour brengen van de fiets word € 75,00 per extra dag in rekening gebracht.
  • De fiets dient in dezelfde staat teruggebracht te worden, schades worden doorberekend.
  • Diefstal van de fiets is op eigen risico, een los slot kan worden meegeleverd.
  • E-bike Outdoor kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade aan personen, materiaal of gebouwen.
  • Minimale leeftijd 18 jaar of onder begeleiding van een ouder/verzorger.
  • Kopie ID bewijs dient overlegd te worden.

JULLIE ERVARINGEN

"Ik ben zeer tevreden over E-bike Outdoor. De service, het enthousiasme en vakmanschap van Marco heeft ervoor gezorgd dat ik zeker nog eens terugkom om een E-MTB te huren."

Bi Vahrmeijer

"Afgelopen weekend E-MTB's gehuurd, gewoon heerlijk simpel. Enthousiaste eigenaar die nog even de route richting MTB-route Harderwijk/Ermelo uitlegde. Erg fijne zaak!"

Raoni Schrijvers

"Wat een super service en kennis van de eigenaren toen wij onze Haibikes hier kochten. Dikke, vette aanrader om hier je e-bike te kopen!"

Lenny V.

"Ik heb een proefrit mogen maken op één van de fietsen, goede fietsen een zeer vriendelijke en goede service, kortom een aanrader!"

Peter de Graaf

"Het is even een stukje rijden voor me maar dat is het dan ook wel waard. Prachtige exemplaren op gebied van e-mtb's De vriendelijkheid, service en kennis van zaken geeft je een goed gevoel. Prima zaak om zeker te gaan kijken mocht je op zoek zijn naar een e-mtb."

André