ortlieb fietstassen E-Bike Outdoor
Blue diagonal Blue diagonal
Yellow cropline

Bij E-bike Outdoor koopt u Ortlieb fietstassen


10 mrt 2018

Ortlieb tassen zijn natuurlijk al vele jaren in Nederland verkrijgbaar en staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Omdat wij alleen het beste voor onze klanten willen hebben wij als E-bike Outdoor bewust de keuze voor het merk Ortlieb gemaakt.

Waar worden Ortlieb fietstassen gemaakt

Ortlieb tassen worden geproduceerd in Heilsbronn in Duitsland onder de slogan "100% waterproof". De aanleiding van deze slogan is de trektocht van eigenaar en oprichter Hartmut Ortlieb in 1981 door Engeland. Op deze fietsvakantie waar hij na de zoveelste regenbui wederom zijn kleding en slaapzak moest laten drogen besloot hij bij thuiskomst hiervoor een oplossing te bedenken. Van vrachtwagen dekzeil maakte hij zijn eerste fietstas en hiermee was het merk Ortlieb geboren. Ortlieb is vervolgens uitgegroeid tot Wereld marktleider op het gebied van waterdichte fietstassen.

Waarom de outdoor artikelen van Ortlieb

Omdat wij reeds elektrische trekkingfietsen verkochten die uitermate geschikt zijn voor een uitgebreide fietsvakantie, kwam er automatisch ook vraag naar fietstassen. Voor ons was de keuze voor de Ortlieb outdoor fietstassen vanzelfsprekend, Ortlieb staat namelijk garant voor kwaliteit en de tassen worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. De tassen zijn 100% waterdicht en worden geleverd met 5 jaar garantie. Tevens zijn alle losse onderdelen van Ortlieb tassen na te bestellen waardoor een fietstas van Ortlieb een zeer lange levensduur heeft.

E-Bike Outdoor en Ortlieb

Als E-bike Outdoor kunnen wij de fietsen van de door ons gevoerde merken zoals Haibike, Focus Lapierre en Winora geheel na uw wens uitvoeren met de fietstassen van Ortlieb. Het Duitse Ortlieb staat bekend om haar zeer succesvolle (backroller) achter tassen maar er is natuurlijk een veel breder assortiment. U kunt ook bij ons terecht voor de fietskoerier tassen, urban tassen, reistassen, fototassen, citytassen en trekkingtassen van Ortlieb. Er zijn ook nog andere mogelijkheden zoals bidonhouders, draagsystemen, diefstalbeveiliging en kaartentassen.

Ortlieb fietstassen en veiligheid

Ook aan de veiligheid van de E-biker wordt gedacht door Ortlieb. De "high visibility" fietstassen zijn vervaardigd met een ingeweven reflecterend garen. Hierdoor werken de "high visibility" tassen in het licht van de koplampen als grote reflectoreBij E-bike Outdoor koopt u Ortlieb fietstassenn. Mocht het onverhoopt toch tot een ongeval komen, zorg dan dat u bent uitgerust met een "first aid kit" van Ortlieb.

Wilt u meer weten over Ortlieb fietstassen? Kom langs en laat u informeren over alle mogelijkheden. Wij maken uw E-bike in combinatie met Ortlieb tot een fiets die het best bij uw wensen aansluit.