Lees klantwaardering 
 

 

Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Dinsdag 23-11 gesloten i.v.m. training

Klantwaardering

Beoordelingen
9.3 (van 0 - 10)
Gebaseerd op 95 klantbeoordelingen
Meest recente beoordeling: 20-10-2021
Scoreverdeling
Service
 
 
9.0
Collectie
 
 
8.8
Deskundigheid
 
 
9.4
Kwaliteit
 
 
9.3
Zou u ons aanbevelen
 
 
9.7
Beoordeel zelf!
Resultaat 46 - 50 van 95

 •  
  Roelof Groen
  uit Deventer
  Gemiddelde score: 10.0
  schreef op 30 maart 2018:
  “Zeker nog een keer een e-MTB!!!!”
  Na twee MTB-fietweekenden in Limburg en Tecklenburg met twee vrienden waarbij ik als hardloper niet goed mee kon komen had ik eigenlijk besloten niet meer mee te gaan. Voor de anderen was het niet leuk steeds te moeten wachten en natuurlijk was het ook voor mezelf heel zwaar om er steeds achteraan te hangen. Onze fietsweekendjes hadden we een beetje opgegeven. Begin dit jaar zag ik dat er ook e-MTB’s bestaan en besloten we toch weer een weekendje op de MTB te organiseren, waarbij ik op een e-MTB zou gaan rijden, gehuurd bij Maxibikes. Wel een beetje dubbele gevoelens om als sporter op een e-bike te gaan rijden. Maar wat een succes is dit geworden! Ook mede door het mooie weer werd het een prachtig weekend in Limburg. De e-MTB is mij heel goed bevallen. Hij fietst als een normale MTB en de ondersteuning zorgde er voor dat ik net iets meer macht kreeg, waardoor ik wel goed mee kon. Voor iedereen heel erg prettig. We hebben 3 tochten gereden van ca. 30, 40 en 50 km in de omgeving Vaals, Mechelen, Gulpen, etc. Hierbij was de capaciteit van de accu ruim voldoende, want van de 5 streepjes had ik er aan het einde van de dag nog 4 of 3 over.
  Dank Maxibikes, ik kom zeker nog een keer voor de e-MTB!!!!
 •  
  Seppe Peeters
  uit Beringen
  Gemiddelde score: 9.4
  schreef op 27 maart 2018:
  “Haibike mountainbike”
  Vandaag nen propere Haibike mountainbike opgehaald, top fiets, top service!
 •  
  Gerrit-Jan Hoevers
  uit Berlicum
  Gemiddelde score: 9.0
  schreef op 19 maart 2018:
  “Ik koop liever bij een specialist”
  Ik vind persoonlijk dat je bij een zaak moet kopen waar ze de ervaring hebben met een product, in dit geval een Elektrische MTB. Je krijgt de gewenste informatie en eerlijk advies over de mogelijkheden. Bovendien vind je nergens zo veel keus. Ik kan Maxibikes alleen maar aanraden dus en Marco bedankt voor het brengen van de fiets, ben ik blij mee!
 •  
  Petersen
  uit Hengelo
  Gemiddelde score: 9.6
  schreef op 17 februari 2018:
  “Tevreden klant”
  Grote voorraad en aardig personeel. Ik ben naar tevredenheid te woord gestaan en de uitleg over alle modellen was ook zeer goed. Ik moet nog een keuze maken maar ik zal zeker bij Maxibike een aanbieding laten doen. Ik kom zeker terug!
 •  
  Mark Vanenburg
  uit Amsterdam
  Gemiddelde score: 8.6
  schreef op 17 januari 2018:
  “Elektrische Lapierre E-mtb”
  Correct en fijn geholpen bij het vinden van mijn e-mtb. Deze Lapierre fiets was op voorraad en ik kon hem zelfs dezelfde dag meenemen! Gastvrije mensen bij Maxibikes.

195