Lees klantwaardering 
 

 

Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Elektrische middenmotor

Elektrische middenmotoren van Bosch, Yamaha, Shimano, Fazua en Brose
Er zijn diverse motoren leveranciers op het gebied van elektrische sportfietsen en hieronder benoemen wij de motoren waarmee onze merken zijn uitgerust of waar wij gecertificeerd service partner van zijn. Dit zijn de bekendste merken en zijn tevens kwalitatief zeer betrouwbaar, wij zijn zeer ervaren in het onderhouden van al deze elektrische midden motoren.

Bosch Performance middenmotor
Dit is het merk dat door jarenlange ervaring en expertise als zeer betrouwbaar bekend staat, in 2016 is Bosch met een nieuwe middenmotoren lijn gestart voor het groeiende sportieve segment. Deze motoren hebben de naam "performance" gekregen en zijn door het toegenomen koppel (performance CX 75NM) zeer geschikt voor ruig en bergachtig terrein. In combinatie met de 500WH accu staan Haibike, Focus en Lapierre  garant voor urenlang sportief genieten.

Yamaha PW middenmotor
Yamaha produceert al geruime tijd de hoogwaardige 36 Volt middenmotor die exclusief aan Haibike en Lapierre wordt geleverd. Wij zijn zeer tevreden over de prestaties en kwaliteit van de Yamaha motor, welke als voordeel heeft zeer stil te zijn en de mogelijkheid heeft om 2 voortandwielen te monteren. E-bike Outdoor kan u een Haibike en Lapierre e-bike zeker aanbevelen. De huidige type motoren van Yamaha zijn: PW - PW-X - PW-SE.

Fazua middenmotor
De Fazua motor is de meest compacte en lichtste E-MTB motor op de markt. De motor heeft een koppel van 60 NM en geeft je een natuurlijk rijgevoel zonder dat deze zichtbaar is, het geeft je werkelijk een nieuwe dimensie van elektrisch rijden. De Fazua motor heeft als groot voordeel dat het vrijwel geen weerstand genereert als de motor is gedeactiveerd, tevens kan het complete motor-accu pakket in zijn geheel worden verwijderd van onze Focus bikes.

Shimano Steps middenmotor
Een belangrijk merk op de markt van elektrische mountainbikes is Shimano met de Steps E8000. Deze middenmotor wordt in de testen vergeleken met de Performance CX motor van Bosch en heeft een koppel van 70NM. De Shimano motor word gekoppeld aan een applicatie waarmee de motor en schakeling naar uw eigen wensen is aan te passen. Inmiddels heeft dit merk haar kwaliteit wel bewezen bij onze Focus en Ednine mountainbikes.

Brose middenmotor
Deze Duitse leverancier heeft door haar jarenlange ervaring in de auto-industrie een motor ontwikkeld welke zeer verschilt ten opzichte van andere merken. Bij Brose zit de accu geïntegreerd in de middenmotor en er wordt gebruik gemaakt van een unieke techniek waardoor de fietsbeleving de perfectie benaderd. De Brose motor tilt elektrisch fietsen naar het hoogste level.

420