YAMAHA PW-X MIDDENMOTOR


E-bikes met de Yamaha PW-X middenmotor
Na de succesvolle PW motor introduceert Yamaha nu de gloednieuwe, hypermoderne PW-X. Deze biedt bijzonder veel voordelen ten opzichte van de PW: hij is niet alleen 13% kleiner en 380 gram lichter, maar levert daarnaast ook meer vermogen (80 Nm) en souplesse én een grotere actieradius. Kom langs en ontdek de vele voordelen van de nieuwe Yamaha PW-X motor!

Haibike E-MTB en E-Trekking fietsen met Yamaha PW-X motor
Eén van de merken waarin de Yamaha PW-X motor wordt toegepast, is het Duitse merk Haibike, wereldwijd marktleider op het gebied van sportieve e-bikes. De Yamaha PW-X is een compacte lichtgewicht middenmotor met een massa van slechts 3,1 kilogram. Daarmee weegt de PW-X bijna een halve kilo minder dan zijn voorganger - de PW - terwijl de prestaties juist zijn verbeterd, dankzij het vermogen van 250 Watt het koppel van 80 Nm. De Yamaha PW-X is leverbaar met een accu van 400 of 500 Wh en staat garant voor comfortabel en soepel fietsplezier.

Yamaha pw x motor e-bikeoutdoor nl


Het display van de Yamaha PW-X
De Yamaha PW-X is een hypermoderne motor met een display dat eveneens helemaal van deze tijd is. Het display is niet alleen aangenaam compact, maar verrast bovendien met een grote hoeveelheid functionaliteiten en een eenvoudige, intuïtieve en gebruiksvriendelijke bediening. Tot de functionaliteiten van het kraakheldere kleurendisplay behoren onder meer een klok / stopwatch en een LED-indicator. Bij Haibike e-bikes met Yamaha PW-X motor is het display altijd geïntegreerd in de stuurpen, zodat het display uitstekend beschermd is als uw fiets onverhoopt op de grond valt.

Yamaha PW-X2 motor vanaf 2019
Vanaf 2019 is de nieuwe Yamaha PW-X2 E-Bike motor verkrijgbaar. Dit is een doorontwikkeling die gebaseerd is op zijn voorganger de PW-X. Hiermee vervalt de verkrijgbaarheid van de oude PW-X motor want alle fabrikanten zullen vanaf 2020 alleen de PW-X2 in hun collectie leveren. De PW-X2 is dus een verbeterde versie van zijn voorganger. Deze Yamaha E-Bike motor is vooral bij een hoge cadans aanzienlijk verbeterd omdat hij dan nog meer power levert. Bij ons merk Haibike komt in 2020 de PW-X2 motor in meerdere modellen voor. De grootste verbetering van Haibike en Yamaha is een nieuw frame waar een grotere batterij in gemonteerd is. In het verleden waren alle PW-X modellen voorzien van een 500Wh batterij, terwijl er nu ruimte is voor een 630Wh accu. Ook heeft Haibike een licht carbon frame op de markt gebracht waarin de compacte PW-X2 motor een zeer mooie integratie heeft ondergaan.

Maak zelf kennis met de Yamaha PW-X middenmotor
Wilt u de vele voordelen van de nieuwe Yamaha PW-X2 motor zelf ervaren? Dan bent u van harte welkom bij E-bike Outdoor in Nunspeet. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor persoonlijk en deskundig advies, maar ook voor een uitgebreide proefrit in de Veluwse bossen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of kom geheel vrijblijvend langs. Wij adviseren u graag!