Lees klantwaardering 
 

 

Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Yamaha PW-X middenmotor

E-bikes met de Yamaha PW-X middenmotor
Na de succesvolle PW motor introduceert Yamaha nu de gloednieuwe, hypermoderne PW-X. Deze biedt bijzonder veel voordelen ten opzichte van de PW: hij is niet alleen 13% kleiner en 380 gram lichter, maar levert daarnaast ook meer vermogen (80 Nm) en souplesse én een grotere actieradius. Kom langs en ontdek de vele voordelen van de nieuwe Yamaha PW-X motor!

Haibike E-MTB en E-Trekking fietsen met Yamaha PW-X motor
Eén van de merken waarin de Yamaha PW-X motor wordt toegepast, is het Duitse merk Haibike, wereldwijd marktleider op het gebied van sportieve e-bikes. De Yamaha PW-X is een compacte lichtgewicht middenmotor met een massa van slechts 3,1 kilogram. Daarmee weegt de PW-X bijna een halve kilo minder dan zijn voorganger - de PW - terwijl de prestaties juist zijn verbeterd, dankzij het vermogen van 250 Watt het koppel van 80 Nm. De Yamaha PW-X is leverbaar met een accu van 400 of 500 Wh en staat garant voor comfortabel en soepel fietsplezier.

Tuning van de Yamaha PW-X middenmotor
Als u bij Maxibikes een e-bike met Yamaha PW-X motor aanschaft, bieden wij u de unieke mogelijkheid om deze op te voeren met behoud van de garantie! Tuning van uw e-bike schakelt de snelheidsbegrenzing (25 km/h) uit, waardoor u met uw e-bike hogere snelheden behaalt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om uw e-bike op te laten voeren!


Het display van de Yamaha PW-X
De Yamaha PW-X is een hypermoderne motor met een display dat eveneens helemaal van deze tijd is. Het display is niet alleen aangenaam compact, maar verrast bovendien met een grote hoeveelheid functionaliteiten en een eenvoudige, intuïtieve en gebruiksvriendelijke bediening. Tot de functionaliteiten van het kraakheldere kleurendisplay behoren onder meer een klok / stopwatch en een LED-indicator. Bij Haibike e-bikes met Yamaha PW-X motor is het display altijd geïntegreerd in de stuurpen, zodat het display uitstekend beschermd is als uw fiets onverhoopt op de grond valt.

Maak zelf kennis met de Yamaha PW-X middenmotor
Wilt u de vele voordelen van de nieuwe Yamaha PW-X motor zelf ervaren? Dan bent u van harte welkom bij E-bike Outdoor in Nunspeet. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor persoonlijk en deskundig advies, maar ook voor een uitgebreide proefrit op ons unieke testparcours. Neem gerust
contact met ons op voor een afspraak of kom geheel vrijblijvend langs. Wij adviseren u graag!

351