CONTACT

Wilt u testen of meer informatie? Bel naar 0341-261000 of stuur ons een bericht

SANTA CRUZ E-MTB


Santa Cruz Bicycles ontwikkelt en produceert high-end mountainbikes en e-MTB’s. Het merk is wereldberoemd vanwege z’n extreme downhill-bikes en z’n lichtgewicht carbon mountainbikes. Ook de speciale dames-MTB’s die Santa Cruz Bicycles onder de merknaam Juliana vervaardigt, behoren tot de absolute wereldtop.

Santa Cruz Bicycles: meer dan een merk
Santa Cruz Bicycles is dan ook meer dan gewoon een merk. Het is een lifestyle waarin voortdurend wordt gestreefd naar absolute topkwaliteit, voor optimaal en zorgeloos MTB-plezier. Santa Cruz Bicycles staat er bijvoorbeeld om bekend dat ze de beste carbon frames en wielen maken. Ook de Shimano Steps middenmotor is een zeer bewuste keuze. Deze motor integreert uitstekend in het kenmerkende frame in combinatie met de gepatenteerde VPP-ophanging. Alles staat bij Santa Cruz Bicycles in dienst van één doel: maximaal rijplezier! Binnen de MTB-wereld is Santa Cruz Bicycles dan ook geen onbekende. Het merk steunt vele bekende mountainbikers en helpt bij de financiering en realisatie van diverse mountainbike-trails.

Santa cruz heckler e-bike outdoor

Sportiviteit in de genen
De roots van Santa Cruz Bicycles liggen, de naam zegt het al, in Santa Cruz, California. Sportiviteit zit het merk in de genen: oprichter Rob Roskopp was professioneel skateboarder en Rich Novak bouwde de boards. In 1993 zochten Roskopp en Novak de samenwerking met fietsspecialist Mike Marquez en designer Tom Morris. Zo ontstond de eerste Santa Cruz: de Tazmon. In korte tijd groeide Santa Cruz Bicycles uit tot het cultmerk dat vandaag de dag toonaangevend is in de mountainbikewereld.

Maak kennis met Santa Cruz Bicycles bij E-bike Outdoor
Sinds 2015 is Santa Cruz Bicycles onderdeel van de Pon Bike Group. Het merk bundelt zijn krachten met andere toonaangevende spelers als Focus Bikes en Cervelo, wat de ontwikkeling nog verder ten goede komt. Dankzij onze samenwerking met Pon Bike Group kunnen we de mountainbikes en e-MTB’s van Santa Cruz Bicycles bij E-bike Outdoor presenteren. Kom langs in onze fietsenwinkel en maak kennis met de exclusieve mountainbikes van Santa Cruz Bicycles, zoals de Heckler en Bullit.