Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Santa Cruz E-MTB

Santa Cruz Bicycles.
E-Bike Outdoor is nu ook dealer van het Amerikaanse cult merk Santa Cruz. Wie had ooit kunnen denken dat Santa Cruz een elektrische mountainbike zou presenteren? Wij in ieder geval niet.  Omdat de Santa Cruz elektrische mountainbike is vervaardigd uit de beste kwaliteit carbon en is uitgerust met de bekende fullsuspension, met het Virtual Pivot Point veersysteem, zijn de Santa Cruz e-bikes van topkwaliteit. De middenmotor van de nieuwe Santa Cruz e-mtb is de Shimano steps E-8000 motor. De keuze voor Shimano Steps is een zeer bewuste, omdat deze motor de beste integratie heeft met het kenmerkende Santa Cruz frame in combinatie met de gepatenteerde VPP-ophanging.

Over Santa Cruz.
Santa Cruz Bicycles is een fietsmerk dat high end mountainbikes ontwikkeld en produceert. De naam is afgeleid van de plek waar de fabrikant gevestigd is namelijk Santa Cruz in Californië. Het is in 1993 opgericht door Mike Marquez, Rich Novak en Rob Roskopp. Zij kenden elkaar uit de skateboard scene waarbij ze zelf skateboards bouwden.  De 3 heren gingen een samenwerking aan met fietsspecialist Mike Marquez en designer Tom Morris waardoor de eerste Santa Cruz, genaamd de Tazmon, op de markt kwam. Santa Cruz bikes staat natuurlijk bekend om zijn extreme Downhill modellen maar natuurlijk ook om zijn lichte carbon mountainbikes. Ook produceert Santa Cruz dames mtb’s onder de merknaam Juliana.

  

Niet alleen maar een merk.
Santa Cruz is een lifestyle wat tot uiting komt in de topkwaliteit van dit mountainbike merk. Ze produceren de beste carbon frames en wielen die er verkrijgbaar zijn. Dit doet men niet alleen omdat ze het beste wil voor hun eigen rij-plezier maar ook voor alle andere mountainbike fanaten. Ook steunt Santa Cruz tal van sporters uit het mountainbike circuit en worden er diverse projecten op het gebied van mountainbiken gesteund, zoals de realisering van mountainbike trails. Daarom zijn wij als E-Bike Outdoor zeer content met het dealerschap van Santa Cruz bicycles en de samenwerking met Pon Bikes. Mede door deze samenwerking is het ons gelukt om de exclusieve elektrische mountainbikes van Santa Cruz Bicycles naar onze showroom in Nunspeet te halen en aan u te kunnen presenteren.

De eerste elektrische mountainbike van Santa Cruz is uitgebracht onder de naam: Heckler.
Aan een nu al legendarische e-mtb moet natuurlijk ook een bijzondere naam gegeven worden. Daarom heeft de elektrische mtb de naam Heckler gegeven. De eerste Santa Cruz Heckler is al op de markt gekomen in het jaar 1996 en een begrip in de mountainbike wereld. In de daarop volgende decennia zijn er meerdere uitvoeringen van de fullsuspension Heckler geproduceerd. De laatste editie van de Heckler is in 2016 geproduceerd en nu dan ook de E-mtb van Santa Cruz bicycles die als de Heckler op 11 februari 2020 wereldkundig gemaakt is. E-bike Outdoor kan als één van de eerste winkels in de Benelux de Heckler aan u presenteren. De Santa Cruz Heckler elektrische mountainbike is op dit moment verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen en prijscategorieën.  Zoals u van Santa Cruz en ons kan verwachten is alleen het beste goed genoeg. Daarom zal de Santa Cruz Heckler worden uitgebracht met de beste afmontage.  De modellen zullen op zijn Amerikaans afgemonteerd zijn met Sram schakelgroepen en remmen. De vering van Fox suspension en Rockshox mogen natuurlijk niet ontbreken. Doordat de Santa Cruz Heckler is voorzien van de Shimano Steps E-8000 motor is er bij ons de mogelijkheid om uw Santa Cruz e-mtb te voorzien van een app ,waarmee u deze elektrische mountainbike software matig kan aanpassen aan u eigen wensen. Wilt u meer weten over de nieuwe e-bike Santa Cruz? Kom dan langs bij onzeshowroom in Nunspeet of neem contact met ons op.
 

462