HAIBIKE

haibike-allmtn-7-0-pw-x2

Haibike beschikt over een zeer krachtige en betrouwbare Yamaha, Bosch of Flyon motor:
Bekijk Haibike Yamaha modellen
Bekijk Haibike Bosch modellen
Bekijke Haibike Flyon modellen

HAIBIKE E-MTB EN E-TREKKING


Haibike elektrische fietsen in Nederland
Bent u op zoek naar een sportieve elektrische fiets? Maak kennis met Haibike! Haibike is een gerenommeerde fabrikant van sportieve elektrische fietsen en marktleider in Nederland en wereldwijd. E-Bike Outdoor is officieel Haibike-dealer voor Nederland. Laat u uitgebreid adviseren en ontdek welke Haibike fiets het best bij u past!

Waar en door wie worden Haibike e-bikes gemaakt?
Haibike is een Duitse fabrikant die gespecialiseerd is in sportieve elektrische fietsen. De Duitse Gründlichkeit zit Haibike in het bloed: Haibike fietsen zijn goede fietsen, die bekend staan om hun kwaliteit en degelijkheid. Geen wonder dus dat Haibike fietsen uitsluitend zijn voorzien van motoren en onderdelen van vooraanstaande merken als Bosch, Yamaha, Shimano en SRAM.

Haibike sportfietsen voor iedereen
Het uitgebreide assortiment sportieve Haibike fietsen biedt voor ieder wat wils. Van kinderfiets tot e-MTB: Haibike heeft het allemaal! In de meeste gevallen kunt u kiezen uit verschillende bandenmaten (27,5 of 29 inch) en verschillende veringen: alleen voorvering (hardtail) of voor- en achtervering (full suspension).

Haibike allmtn 6

Haibike Performance en ePerformance
Het assortiment Haibike elektrische fietsen bestaat uit twee lijnen: de Performance-lijn met reguliere sportieve fietsen en de ePerformance-lijn met elektrische sportieve fietsen. Beide lijnen bestaan uit zes categorieën:
• Kids (alleen Performance)
• Road
• Allroad
• Light Offroad
• Advanced Offroad
• Extreme Offroad

E-Trekking: het beste van twee werelden
De populaire Haibike trekkingfietsen bieden het beste van twee werelden: het comfort van een stadsfiets en de onverwoestbare kwaliteit van een mountainbike. Haibike trekkingfietsen zijn daardoor bij uitstek geschikt voor grote afstanden of fietstochten over licht onverharde wegen.
Haibike mountainbike en e-MTB
De Haibike mountainbike is verkrijgbaar als reguliere MTB en als elektrische e-MTB. Wist u dat Haibike met de eQ XDURO in 2010 de allereerste fabrikant was met een e-MTB? Nog altijd loopt Haibike voorop als marktleider in e-MTB’s. Het aanbod Haibike e-MTB’s bestaat uit twee lijnen:
• XDURO series
• SDURO series

XDURO series e-MTB
Het verschil tussen een Haibike XDURO e-MTB en een Haibike SDURO e-MTB zit hem in de specifieke wensen van gebruiker en op welk terrein de e-bike gebruikt gaat worden. De Haibike Xduro is speciaal voor ondergronden waarvoor een langere veerweg gewenst is, de X staat voor Xtreme mountainbiking. Hieronder vallen natuurlijk de topmodellen van Haibike, waaronder de NDURO en DOWNHILL e-mtb’s.

SDURO series e-MTB
De Haibike SDURO is gericht op een sportieve gebruiker, met name de hardtail fietsen en fietsen met een kortere veerweg vallen onder deze range.

Het laatste nieuws van Haibike e-bikes
De nieuwe geïntegreerde Bosch accu is het grootste nieuws voor Haibike in 2018. De 500 watt Bosch batterij wordt in de onderbuis van het frame geplaatst en is zeer eenvoudig te monteren en demonteren.
Tevens is er op motoren gebied de nieuwe Yamaha PW-SE motor, dit is een combinatie van de PW motor gekoppeld aan het nieuwe display van de yamaha  PW-X motor. In combinatie met de nieuwste software van Yamaha zijn de prestaties van deze motor met 10NM toegenomen.
In de afgelopen jaren is er bij Haibike veel doorontwikkeld en ontworpen. In 2019 kwam Haibike met de nieuwe Flyon modellen voorzien van de 120nm sterke TQ Motor. Deze lijn gaat nog jaren in de collectie blijven en zal door middel van innovatie en aanpassingen up to date blijven. In 2020 zijn er nieuwe modellen gepresenteerd met de nieuwe Bosch Performance Gen4 motor met 625Wh intube batterij. Voor 2021 komt Haibike met de langverwachte 630Wh accu van Yamaha E-Bike met de PW/X2 motor, gemonteerd in een nieuw frame van carbon. Ook is er in 2021 een nieuwe aluminium variant uitgerust met de verschillende Yamaha motoren.

Haibike prijslijst 2021
De gunstige prijzen van de Haibike fietsen vindt u in onze webshop.

Haibike versus Lapierre en Focus
E-Bike Outdoor is officieel dealer van Haibike, Focus, Lapierre, Santa Cruz, Rocky Mountain en Ednine. Wij nodigen u graag uit voor persoonlijk en deskundig advies en een uitgebreide testrit op, zodat u zelf de verschillen kunt ervaren. E-Bike Outdoor beschikt over een ruime voorraad fietsen, die wij u tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding kunnen leveren. Neem contact met ons op voor een afspraak of kom langs. Wij heten u van harte welkom in Nunspeet!