EDNINE VHE+

EDNINE VHE+

VHE forx

EDNINE E-MTB


E-bike Outdoor is de Flagstore voor Ednine.
Natuurlijk is de meest wendbare en agressieve E-mtb van dit moment ook uitgebreid te testen bij E-Bike Outdoor in Nunspeet. De Ednine VHE+ die is uitgerust met de sterke Shimano Steps E8000 motor en is verkrijgbaar met 29 inch of 27,5 plus wielen. Beide maten wielen zijn toepasbaar in hetzelfde frame. 

De VHE+ is bij ons te testen met 29 ich wielen maar wij hebben natuurlijk ook een set 27,5 icnh plus wielen op voorraad, dit in combinatie met de 3.0 banden geven de Ednine het comfort en gevoel van een volwaardige fullsuspension Mtb. 

Met een gewicht van slechts 17kg is de VHE+ uniek in zijn soort, door het zeer sterke en lichte carbon van Mitsubishi uit Japan, gecombineerd met de zeer korte wielbasis en geometrie van het frame maken van de VHE+ een echte racer. Natuurlijk hoort bij deze high-end bike ook een zeer goede af-montage in de vorm van Shimano XT DI2 elektronische schakeling. Tevens is er de keuze tussen de bijzondere Lauf voorvork of de uitstekende FOX 32 vering. 

ednine


Uitvoeringen VHE+.
De Edine VHE+ is in verschillende kleuren verkrijgbaar en het is ook mogelijk om een extra wielset te bestellen zodat u van de onbeperkte mogelijkheden van deze geweldige fiets kunt genieten. Doordat deze E-mtb voorzien is van Shimano Steps in combinatie een DI2 afmontage kunt u door middel van de E-tube app van Shimano deze E-bike geheel naar uw eigen wensen afstemmen. Er zijn zelfs mogelijkheden om de VHE+ van een software update te voorzien waardoor de mogelijkheden van de E-mtb nog verder worden uitgebreid. Met deze update is er voor de VHE+ geen enkele beperking meer en behoort deze bike tot de beste op de markt.

Testen in onze Flagstore Ednine?
Wilt u meer weten over deze fantastische E-mtb?  Kom dan langs in ons testcenter bij E-bike Outdoor in Nunspeet en ervaar deze unieke elektrische mountainbike zelf. Wij zijn de Flagstore voor Ednine.