Santa Cruz Heckler E-Bike Outdoor
Blue diagonal Blue diagonal
Yellow cropline

Santa Cruz Heckler e-mtb nu verkrijgbaar bij E-bike Outdoor


11 feb 2020

De nieuwe Santa Cruz Heckler is gepresenteerd en nu verkrijgbaar bij E-bike Outdoor. Wie had ooit kunnen denken dat Santa Cruz, het cultmerk onder de mountainbikes, een elektrische MTB zou ontwikkelen? De Santa Cruz Heckler is misschien wel het beste bewijs dat de elektrische mountainbike niet meer weg te denken is.

Vervaardigd uit de beste kwaliteit carbon

De Santa Cruz Heckler is niet zomaar een e-mtb. Zoals we van Santa Cruz zijn gewend, is de Heckler uit de beste kwaliteit carbon vervaardigd. Bovendien beschikt de elektrische full-suspension-mountainbike over het Virtual Pivot Point veersysteem. Voor de aandrijving van de nieuwe e-mtb van Santa Cruz zorgt de gerenommeerde Shimano Steps E8000-motor. De keuze voor deze motor van Shimano Steps is een bewuste. De E8000-motor heeft de beste integratie met het kenmerkende Santa Cruz-frame in combinatie met de gepatenteerde VPP-ophanging.

Santa Cruz Heckler: een begrip in de wereld van mountainbikes

De nieuwe Santa Cruz Heckler is nu al legendarisch en daarom verdient de e-mtb natuurlijk een passende naam. De eerste Santa Cruz Heckler werd al in 1996 geïntroduceerd en groeide al snel uit tot een begrip in de mountainbike-wereld. Na de introductie van de Heckler volgden meerdere uitvoeringen van de full suspension mountainbike. In 2016 werd de laatste uitvoering van de Heckler geproduceerd. De nieuwe Santa Cruz Heckler is de eerste e-mtb van Santa Cruz Bicycles. E-bike Outdoor kan de nieuwe Santa Cruz Heckler als één van de eerste fietswinkels in de Benelux aan u presenteren!

Vier verschillende uitvoeringen van de nieuwe Heckler

De nieuwe Santa Cruz Heckler wordt geleverd in vier verschillende uitvoeringen. Al deze uitvoeringen van de Heckler zijn vervaardigd uit topkwaliteit carbon en afgemonteerd met de best denkbare afmontage. Bij Santa Cruz is immers alleen het allerbeste goed genoeg. De prijzen van de nieuwe e-mtb van Santa Cruz beginnen bij 7.499 euro. Het topmodel van de Heckler kost 13.399 euro en is voorzien van de beste carbon wielen, vering en SRAM elektronische schakeling (e-tap). Alle uitvoeringen van de Santa Cruz Heckler worden op z’n Amerikaans afgemonteerd met SRAM-schakelgroepen en -remmen. De vering van Fox Suspension mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Uw Santa Cruz Heckler eenvoudig personaliseren

Om uw elektrische Santa Cruz Heckler te upgraden, heeft E-bike Outdoor uitgebreide mogelijkheden om uw mountainbike te personaliseren. Dat kan zowel met onderdelen en accessoires van bekende merken als op motorisch gebied. De betrouwbare Shimano Steps E8000-motor is bij E-bike Outdoor namelijk te voorzien van een speciale app. Met deze app kunt u de Santa Cruz Heckler motorisch helemaal aan uw persoonlijke wensen aanpassen.

Meer informatie over de Santa Cruz Heckler?

Wilt u meer weten over de nieuwe Santa Cruz Heckler? Of wilt u de nieuwe elektrische mountainbike zelf testen? Kom gerust langs in onze fietsenwinkel in Nunspeet of neem vrijblijvend contact met ons op.