FAZUA

Fazua motor

Focus en Lapierre beschikken over een Fazua e-bike middenmotor
Bekijk elektrische fietsen met  Fazua motor

FAZUA MIDDENMOTOR


E-bikes met een motor van Fazua
Fazua is in 2013 in München opgericht door Johannes Biechele en Fabian Reuter met de gedachte om een ondersteuning te ontwerpen en fabriceren die er voor zorgt dat een elektrische sportfiets zich kan meten met een normale sportfiets.

Over de Fazua middenmotor
De Fazua Evation drivepack is een uit 3 delen bestaand fietsondersteuning systeem. Het Fazua systeem bestaat uit een speciaal bottom bracket dat maar iets meer dan 1 kg. weegt en is gekoppeld aan een 250 Wh batterij met een gewicht van 1,3 kg, gecombineerd met de motor die 400 Wh aan power levert en slechts 2 kilo weegt. Het totale pakket komt uit op een gewicht van slechts 4,6 kg.

De motor en accu zijn in zijn geheel te demonteren uit de onderbuis van het fietsframe. Tevens is het mogelijk om een dummy in het frame te plaatsen waardoor je de fiets kunt ombouwen naar een normale fiets zonder ondersteuning. De Fazua Evation is een systeem wat geschikt is voor de sportieve rijder, die wil rijden op een lichte elektrische sportfiets. Het systeem komt het best tot zijn recht als u vooral ondersteuning wil gebruiken op de zware momenten tijdens een rit.

Display en functionaliteit
De Fazua Evation maakt gebruik van 3 soorten ondersteuning welke worden ingeschakeld door een schakelaar op de linkerzijde van het stuur of een geïntegreerde schakelaar inde onderste framebuis. De lichtste mate van ondersteuning vindt u in de Breeze mode, deze wordt aangegeven als een groene kleur in de schakelaar en levert een ondersteuning van 125 Wh. Het 2e level van ondersteuning is voorzien van een blauwe kleur en biedt een ondersteuning van 250 Wh en deze wordt de River mode genoemd. De volledige 400 Wh die de Fazua motor u kan bieden kiest u via de roze Rocket mode. Het aantal licht balkjes op de schakelaar geeft de capaciteit van de accu weer en tevens is er de mogelijkheid om de Evation te personaliseren door middel van de Fazua App.

Fazua motor 2


Fazua service center
E-bike Outdoor is officieel Fazua service partner waardoor wij altijd de beschikking hebben over de laatste software updates voor uw fiets. Bij ons kunt u ook terecht met storingen en klachten, wij beschikken over de juiste diagnose tools. Door onze goede contacten met Fazua in Duitsland kunnen wij de beste service voor uw Fazua Evation verlenen.

Bent u nog niet bekend met de Fazua middenmotor? Maak dan een afspraak om een testrit te maken met een Fazua Evation. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Nunspeet.