Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Klantwaardering

Beoordelingen
9.2 (van 0 - 10)
Gebaseerd op 76 klantbeoordelingen
Meest recente beoordeling: 05-05-2020
Scoreverdeling
Service
 
 
9.0
Collectie
 
 
8.7
Deskundigheid
 
 
9.2
Kwaliteit
 
 
9.2
Zou u ons aanbevelen
 
 
9.6
Beoordeel zelf!
Resultaat 1 - 5 van 76

 •  
  Rene Kragt
  uit Leidschendam
  Gemiddelde score: 9.8
  schreef op 05 mei 2020:
  “BH bikes”
  Na wat pech te hebben gehad is het uiteindelijk helemaal goed gekomen. Spanje was dicht wegens corona maar met steun van Marco is dan toch voor elkaar. Montage fout in de kabelboom en storingsmelding. Nu ben ik helemaal blij. Marco dank voor goede hulp en dat ik van jou leen fiets mocht krijgen. Je heb zeer klant vriendelijk bedrijf. Grt. Rene
 •  
  Ernie
  uit Nunspeet
  Gemiddelde score: 10.0
  schreef op 07 april 2020:
  “Focus Jarifa”
  Top zaak en vakkundig advies. Weten waar ze het over hebben! Super goed persoonlijk advies! Wordt je niks opgedrongen of geprobeerd aan te smeren. Keuze ligt geheel bij jezelf. Mocht een EMTB uitproberen, welke voor mij het meest geschikt leek!! Het was een super ervaring. Inmiddels er 1 aangeschaft en al aardig wat km gemaakt, over de mooie Veluwe. Deze zaak beveel ik van harte aan! Je zult er zeker geen spijt van krijgen!
 •  
  H. Klerks
  uit Putten
  Gemiddelde score: 9.4
  schreef op 07 februari 2020:
  “Hr”
  Ben erg fijn behandeld. Zijn deskundige mensen! Zal ze zeker bij vrienden/kennissen aanbevelen.
  De koffie was ook lekker.
 •  
  Rene Kragt
  uit Leidschendam
  Gemiddelde score: 10.0
  schreef op 22 januari 2020:
  “BH Atom-X”
  Mijn mtb geweldig. Service is beter dan goed, hebben tijd voor je ook als je nog vragen heb. Helpen direct lieve mensen marco en zijn vrouw. Mag alus daar proberen divz merken. Ik heb gekozen voor BH, ik ben 62 jaar, vandaag op deze fiets voel ik me weer 18. stuurt als beste in mijn beleving, stille motor voor veel allround plezier. Merk nog niet zo bekend maar betaalbaar superfiets, ik heb voor carbon versie gekozen
 •  
  Verbruggen
  uit VINKEVEEN
  Gemiddelde score: 10.0
  schreef op 02 januari 2020:
  “dhr”
  Vandaag met een vriend en kinderen een E mountainbike bij E-bike Outdoor gehuurd. Wat een geweldige fietsenzaak zeg. Service, gastvrijheid en deskundigheid staan voorop bij Marco.

  Op basis van een goede recentie vanuit Vinkeveen naar Nunspeet gereden om een dagje met een E-bike door de bossen te fietsen. Onder het genot van een kopje koffie hebben wij een uitgebreide toelichting gekregen. Ik ben geen kenner, maar had snel door dat Marco ons met zeer professioneel materiaal op pad stuurde.

  Een fantastische dag gehad waarin wij in 3 uur zo'n 45 kilometer hebben gefietst. Een mooie omgeving en een aanrader voor iedereen die kennis wilt maken met het e-biken. Grote kans dat je bij Marco terugkomt, het is gewoon een gedegen zaak waar je met een gerust hart een fiets kan aanschaffen.

  De gegeven sterren zijn dan ook meer dan verdiend. :)


  Michel Verbruggen
  Vinkeveen

195