Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Vaude fietstassen ook bij E-Maxibikes verkrijgbaar

Geplaatst: 20 maart 2018

Vaude fietstassen in Nederland
Vaude tassen zijn sinds 1992 in Nederland verkrijgbaar. De producten van Vaude zijn in eerste instantie vanuit de liefde voor de bergsport op de markt gekomen. De Vaude fietstassen zijn bekend om hun uitstekende kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Mede daarom hebben wij als E-Maxibikes bewust voor de kwaliteitsproducten van Vaude gekozen. Door de mooie uitstraling en duurzaamheid zijn Vaude fietstassen uitermate geschikt om onze merken Haibike, Orbea en Lapierre voor nog meer doeleinden uit te rusten.

Waar worden Vaude fietstassen gemaakt
Vaude tassen worden in Obereisenbach vlakbij de Bodensee in Duitsland geproduceerd. De naam Vaude is afkomstig uit de initialen van oprichter Albrecht von Dewitz die door zijn ervaring in de bergsport in 1974 een bedrijf is gestart in outdoor uitrusting. Vanaf 1992 is de productgroep “bike” aan Vaude toegevoegd waardoor de kennis en expertise vanuit de bergsport nu ook voor de fietsen word gebruikt.

Waarom de outdoor producten van Vaude
De vraag naar outdoor fietstassen neemt steeds meer toe omdat wij zeer veel elektrische trekking fietsen verkopen die geschikt zijn voor een uitgebreide fietsvakantie. Daarom hebben wij naast het merk Ortlieb ook het merk Vaude. E-maxibikes verkoopt de uitstekende Ortlieb fietstassen maar wij zijn van mening dat er meer keuze voor onze klanten moet zijn. Met het merk Vaude hebben wij een ruime keuze in zadeltassen, stuurtassen, voorwieltassen en de vertrouwde tas voor op de bagagedrager.

E-Maxibikes en Vaude
Wij kunnen de fietsen van onze merken Haibike, Orbea en Lapierre uitrusten met Vaude fietstassen waardoor uw E-bike geheel bij u wensen aansluit. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos want er zijn tassen, boxen, messenger bags en zadeltassen. Doordat Vaude gebruikt maakt van het bekende KLICKfix systeem zijn alle tassen eenvoudig te monteren.

Vaude fietstassen en Milieu
Vaude is een familiebedrijf dat op een milieuvriendelijke en ecologische wijze produceert. Met het Wereld natuurfonds heeft Vaude een ideale partner gevonden om dit uit te dragen. Samen maken zij zich sterk voor een duurzaam product en een leefbaar milieu. Ook is Vaude aangesloten bij de Fair Wear Foundation dat zich inzet voor eerlijke lonen en veilige werkomstandigheden. Kortom; kiest u voor Vaude dan kiest u voor een eerlijk product.

Wij maken, in combinatie met Vaude fietstassen, een E-bike die het best bij uw wensen aansluit. Als u meer wilt weten over Vaude, kom langs en laat u informeren over alle mogelijkheden.


224