Lees klantwaardering 
 

 

Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Update paralympisch atleet Enya van Egmond

Geplaatst: 19 oktober 2017

Op 25 augustus 2017 kwam ik voor het eerst bij E-Maxibikes, we hadden een afspraak om mijn elektrische mountainbike op te halen. Nadat we alles goed vast hadden gezet en op maat hadden gemaakt, besloot ik om maar gelijk naar huis te fietsen. Normaal fiets je 15 kilometer maar nu ging ik in een keer 60 fietsen, van Nunspeet naar Arnhem. Vanaf toen is het begonnen, de bus is verleden tijd. Alles gaat nu op de fiets of het nu goed weer is of met bakken uit de hemel komt. Twee weken geleden ben ik voor het eerst weer in de echte sneeuw geweest in Saas Fee. Dit was weer voor het eerst nadat ik in februari mijn bovenbeen brak in Big White Canada. Ik denk dat het de grootste uitdaging tot nu toe is geweest. Vertrouwen op je lichaam wetend dat je een zomer lang 2 keer per dag op Papendal hebt getraind. En je benen je zeker gaan houden en het niet nog een keer gebeurd. Dit had 3 dagen nodig en toen voelde ik me weer de oude. Terug op mijn snowboard, de plek waar ik vrijheid op heb en je altijd een stukje angst moet overtreffen. De rest van de trainingsweek ging goed. Afgelopen week heb ik een aanpassing voor mijn linkerarm laten maken. Omdat ik maar een hand heb is het in de bossen lastig om mijn stuur vast te houden wanneer je in kuilen of hobbels gaat. Nu hebben we een soort koker gemaakt waar mijn arm gewoon op het stuur in kan rusten. Nu kan ik overal overheen, doorheen en langs. Ondertussen heb ik bijna 450 kilometer op de teller staan en ben ik nog steeds super blij met mijn elektrische Haibike. #roadtokorea


224