Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Speciale E-mtb verlichting binnenkort verkrijgbaar

Geplaatst: 20 oktober 2016

Nieuw op de markt is de verlichting van Lupine welke speciaal is ontwikkeld voor elektrische mountainbikes. Dit type werd geïntroduceerd op Eurobike waar deze meteen bekroond is met de belangrijke Eurobike award. Het uitgangspunt van de Lupine SL is het design, in combinatie met de integratie op een E-mtb.

Het mooie van deze elektrische mountainbike verlichting is dat deze direct gekoppeld word met de motor en dat deze geschikt is voor zowel een 6 als 12 volts aansluiting. Door middel van een sensor schakelt deze E-mtb verlichting automatisch over van dag naar nacht verlichting waardoor deze is goedgekeurd voor alle types E-bikes.

De Lupine SL is uitgerust met 2 lenzen in combinatie met 12 leds en heeft een sterkte van 900 lumen waardoor deze zelfs in het volle zonlicht goed zichtbaar is, dit maakt deze verlichting ook uitermate geschikt voor speedbikes (45km/h).

De elektrische mountainbike verlichting van Lupine  is op dit moment in een Bosch-, Yamaha-, en Shimano versie verkrijgbaar maar is ook in combinatie met een Brose of Yamaha uitgeruste E-mtb te gebruiken. Hierdoor is het natuurlijk gewoon op alle types van onze merken Haibike, Lapierre en Orbea te monteren.

Deze exclusieve verlichting is vanaf volgende maand leverbaar bij E-Maxibikes. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.


224