Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Hallo iedereen!

Geplaatst: 04 september 2017

Mijn naam is Enya van Egmond en ik train voor de Paralympische spelen in Zuid Korea. Ik ben geboren in Amstelveen en opgegroeid in Brabant in het kleine dorpje Goirle. Sinds 3 jaar ben ik Paralympisch snowboarder van het Nederlandse team. Hiervoor train ik 5 dagen in de week 2 keer per dag in de zomerperiode op Papendal. Om mijn trainingen iets leuker te maken trainen wij ook 2 keer per week op een mountainbike. Momenteel doe ik dat op de elektrische mountainbike van Haibike die door E-Maxibikes beschikbaar is gesteld. Momenteel heb ik mezelf al voor de helft gekwalificeerd. Mijn andere helft ga ik dit jaar halen op de komende wedstrijden. In Landgraaf, Finland, Dubai en tot slot Canada. Bij een van deze wedstrijden moet ik een 5de plaats behalen om mijzelf volledig te plaatsen. De Spelen zijn in maart 2018 en ik wil jullie graag meenemen op deze trip. Gaan jullie mijn blog volgen?


224