Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Haibike speed pedelec 2019 modellen!

Geplaatst: 28 augustus 2018

De nieuwe 2019 speed pedelecs van Haibike zijn gebaseerd op de populaire elektrische trekking modellen van dit zeer betrouwbare Duitse merk, de speedbikes worden voorzien van 2 verschillende motoren.

Haibike Sduro Trekking S 9.0
Ten eerste is er de Sduro Trekking S 9.0 welke wordt ondersteunt door de bekende Bosch Performance 350wh speedbike motor en de in het frame gëintegreerde 500wh powertube Bosch accu. Deze fiets van Haibike is tevens uitgerust met de beste componenten van Shimano en Magura. De Schwalbe Moto X banden in combinatie met de brede velgen maken van deze pedelec een zeer stabiele fiets. De adviesprijs van dit model is € 3999,00.

Haibike Sduro Trekking S 8.0
Naast de Bosch versie is er de aanzienlijk goedkopere Sduro Trekking S 8.0 uitvoering, welke is voorzien van de krachtige Yamaha PW motor. Dit model is met een adviesprijs van slechts € 3399,00 zeker één van de voordeligste speed pedelecs op de markt.

De Haibike speedbikes zijn voor iedereen geschikt!
Beide speedbikes zijn er in zowel een heren als dames uitvoering en ze zijn in maar liefst 5 verschillende maten verkrijgbaar. De Haibike pedelec bikes zijn voor iedereen geschikt en naar uw persoonlijke wensen en houding af te stellen. Als u een betaalbare en betrouwbare pedelec zoekt dan zijn de speedbikes van Haibike een uitstekende keuze. Wij bieden natuurlijk ook de mogelijkheid om een speedbike te leasen waardoor het voor de werkgever en werknemer een voordelige manier van reizen is.

Waar kunt u de Haibike speed pedelecs kopen?
Wilt u meer weten over de nieuwe collectie speed pedelecs van Haibike, neem dan contact met ons op of kom naar E-bike Outdoor in Nunspeet. Laat u door de specialist in sportfietsen uitgebreid voorlichten over de nieuwe speedbikes van 2019. Mocht u tot aanschaf van een speedbike overgaan dan kunnen wij er tevens voor zorgen dat uw fiets van een kenteken word voorzien en dat deze bij de RDW op uw naam wordt gesteld. Ook kunt u bij ons terecht voor een verlenging van de fabrieks garantie tot 5 jaar.

De Haibike 2019 collectie is binnenkort verkrijgbaar bij www.e-bikeoutdoor..nl


224