Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Haibike E-connect, de toekomst voor de E-mtb

Geplaatst: 15 september 2016

Voor 2017 heeft Haibike niet alleen exclusief de lichtere en sterkere (80NM) Yamaha PW-X motor voorzien van geïntegreerd display in de stuurpen, maar ook het zeer vooruitstrevende E-connect op alle 8.0 modellen. Wat is E-connect van Haibike? E-connect is een integrated onboard unit waarmee de fiets contact kan maken met zowel gps, gsm en bluetooth. Hierdoor zijn en worden de mogelijkheden eindeloos. U kunt, doordat er gps tracking aanwezig is, uw fiets op elk moment volgen. Dit is bijvoorbeeld bij diefstal natuurlijk heel handig. Tevens kunt u allerlei mogelijkheden instellen zoals een automatische noodoproep bij een ongeval of een melding op uw telefoon als uw elektrische mountainbike verplaatst word.

U kunt tevens gebruik maken van diverse Apps zoals Strava of Runtastic en er bestaat voor dealers de mogelijkheid om de software van uw e-mtb van een update te laten voorzien. Haibike werkt samen met diverse bedrijven waaronder Deutsche Telekom om het systeem steeds verder te optimaliseren en de apps uit te breiden. Met E-connect maakt Haibike haar naam als de pionier op het gebied van Elektrische sportfietsen meer dan waar.

De E-mountainbikes voorzien van E-connect en de nieuwe PW-X motor zijn vanaf 2017 leverbaar maar zijn nu al te bestellen. Dit om teleurstelling te voorkomen!


224