Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Elektrische mountainbike huren op de Veluwe

Geplaatst: 09 augustus 2018

Als u optimaal wilt genieten van de Veluwe, maak dan eens een mooie E-MTB tocht door de prachtige bossen en over de uitgestrekte heide en zandverstuivingen. Voor zowel de getrainde fietser als de minder ervaren personen is het rijden met een mountainbike met ondersteuning een zeer leuke ervaring! Wij hebben hoofdzakelijk full suspension (vol geveerde) fietsen uit het hogere segment, zeer goed onderhouden kwaliteit fietsen van de bekende merken Focus, Haibike en Lapierre.

Huur een elektrische mountainbike
U kunt bij E-bike Outdoor eenvoudig een E-MTB huren, bel of mail ons en vraag naar de beschikbaarheid van de fietsen in de door u gewenste periode. Wij hebben ook vaak modellen beschikbaar voor kleinere dames en zelfs voor kinderen. Wij kunnen ook elektrische mountainbikes bezorgen op locatie, de prijzen hiervoor zijn uitsluitend op aanvraag. U kunt een E-mtb voor een dag huren maar uiteraard kunt u ook voor een langere periode huren voor het gebruik tijdens een buitenlandse vakantie.

Extra E-MTB service
Als u niet over een helm of een rugtas beschikt dan kunt u deze bij ons huren, maar ook een extra accu of een E-bike rack hebben wij voor u beschikbaar. Tevens kunnen wij de fiets voorzien van een navigatie met ingestelde routes, deze navigeren u over de mooiste trails in de omgeving van Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Apeldoorn, Garderen. Als u helemaal verzorgd op pad wilt dan bieden wij geheel verzorgde arrangementen voor een vaste prijs. U rijdt dan de mooiste routes met een tussenstop bij een leuke horeca gelegenheid, onze partners voorzien u dan van koffie met gebak of zelfs van een heerlijke lunch met een drankje. Onze arrangementen zullen in de nabij toekomst worden uitgebreid dus hou onze website www.e-bikeoutdoor.nl in de gaten!

Voorwaarden en tarieven voor E-MTB huren
Als u voornemens bent om een elektrische mountainbike bij E-bike Outdoor te huren vraag dan tijdig naar de beschikbaarheid. Onze fietsen zijn enorm populair dus tijdig reserveren is verstandig. Alle voorwaarden en tarieven voor het huren van een fiets vind u op onze pagina E-MTB huren. Bellen of mailen kan ook uiteraard, wij beantwoorden al uw vragen graag!


224