Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

E-Maxibikes aanwezig bij presentatie Haibike 2017

Geplaatst: 23 juli 2016

Afgelopen week werd de nieuwe collectie van Haibike gepresenteerd op de Hausmesse in Schweinfurt. Het grootste nieuws was natuurlijk de presentatie van de Haibike Sduro met de nieuwe krachtbron van Yamaha, de PW-X motor. Deze motor is niet alleen veel compacter en lichter dan zijn voorganger maar heeft ook een groter vermogen (80nm). Tevens zijn de tandwielen in de motor aangepast waardoor de motor zich nog sneller aanpast aan de wensen van de berijder.

Wij hebben een proefrit gemaakt op de Sduro AMT 8.0 en waren blij verrast over de prestaties. Wat ons nog verder opvalt is de integratie van het display in de stuurpen waardoor val schade aan het display nagenoeg is uit te sluiten. Natuurlijk is de elektrische mountainbike range voor 2017 wederom enorm omvangrijk en daarom heeft Haibike het voor de consument eenvoudiger gemaakt door een getal aan het type toe te voegen. Dit wil zeggen dat de hoogte van het getal de specificaties en uitrusting van de elektrische sportfiets aanduid.

Op het gebied van Trekking komen er nu ook modellen met 27,5 inch wielen en bredere banden waardoor deze E-bikes voor nog meer doeleinden geschikt zijn. Wat betreft de accu is er voor Yamaha nu ook een 500 WH versie beschikbaar en het goede nieuws is dat deze compatibel is op elke Yamaha, dus ook op alle oude modellen.

Bent u ook benieuwd naar de nieuwe elektrische mountainbikes van Haibike, kom dan naar onze showroom want binnenkort kunnen we de eerste modellen al presenteren.


224