Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Daarom E-bike Outdoor

Daarom E-bike Outdoor in Nunspeet
Maak voordat u een aankoop doet eens kennis met E-bike Outdoor, dé specialist in elektrische sportfietsen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod elektrische fietsen, ervaring en kennis. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze, kom langs om te testen.

Gecertificeerd voor Bosch, Yamaha, Shimano, Fazua en Brose.
Wij zijn de officiële partner van de merken Bosch, Yamaha, Shimano, Fazua en Brose. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van midden motoren, diagnose en software. U kunt uw fiets zelfs doorlopend gratis bij ons laten updaten.

Maximale service en advies voor elektrische sportfietsen
Wij zijn specialist en geven advies; welke elektrische mtb past bij uw wensen en wat is voor u de beste positionering op de fiets? Een e-bike is meer dan de fiets alleen. Wij bieden een totaalpakket met diverse financieringsmogelijkheden, garantieplan en servicepakket.

Ruime voorraad Haibike, Focus, Lapierre en Ednine.
E-Maxibikes heeft de grootste voorraad elektrische trekking fietsen en E-MTB fietsen in Nederland. Wij leveren de modellen van Haibike, Focus, Lapierre en Ednine.  Deze merken hebben een betrouwbare Yamaha, Bosch, Fazua of Shimano middenmotor. Voor alle motoren bieden wij uiteraard een full service onderhoudsprogramma.

Elektrische mountainbike of trekking fiets huren
Voor een dag, een weekend of zelfs voor meerdere weken huurt u een mooie elektrische mountainbike of trekking fiets bij ons. Deze fietsen worden zeer goed door ons onderhouden dus u bent verzekerd van een zorgeloze rit of reis. Wij verhuren fietsen van Haibike, Focus en Lapierre, topmerken in het sportieve segment!
Huur een elektrische mountanbike of huur een elektrische trekking fiets.

Beste service voor E-MTB en trekking
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste service geven. Bij ons koopt een fiets met zekerheid, inclusief een eerste service- en jaarbeurt. Ook voor tweedehands elektrische mountainbikes en trekking fietsen kunt u bij ons terecht, u koopt een gebruikte fiets zonder enkel risico.

Testen van een elektrische sportfiets
Om een elektrische mtb of elektrische trekkingfiets uitvoerig te kunnen testen bieden wij verschillende mogelijkheden. U kunt zo de weg op of u duikt binnen 3 minuten de Veluwse bossen in vlakbij onze e-bike sportstore!

Onderhoud van uw elektrische mountainbike en trekking fiets
Wij repareren alle merken elektrische sportfietsen in onze moderne werkplaats en we streven ernaar om reparaties dezelfde dag uit te voeren. Op kleine reparaties kunt u vaak wachten terwijl u van een kopje koffie of thee geniet. Is er een testfiets vrij? Dan kunt u ook ontspannen een rondje gaan fietsen!

210