Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Tuning met Bikespeed RS dongle

Bikespeed RS tuning voor uw E-MTB of trekkingfiets
De "Bikespeed Realspeed tuning" heft de begrenzing van 25 km/u op en toont altijd de werkelijke waarden op het display. De actuele snelheid, gemiddelde- en maximale snelheid etc. wordt dus nog steeds correct weergegeven. De Bikespeed RS tuning is beschikbaar voor alle Bosch, Brose en Yamaha middenmotoren. De montage van deze tuning is relatief eenvoudig, alle benodigde aansluitingen zijn pluggable via de beproefde kabel sets. De activering van de maximumsnelheid kan worden ingeschakeld via het display of via de tiptoetsen van de stuurconsole. Kortom, het opvoeren van uw E-MTB of elektrische trekking fiets is makkelijk en zonder risico.

Waarom Bikespeed RS tuning voor uw elektrische fiets
Het grootste voordeel van Bikespeed RS tuning is de eenvoud voor de gebruikers. Alle waarden die worden weergegeven op het scherm zijn correct en u merkt verder niet dat er een tuning is geïnstalleerd. U kunt gemakkelijk sneller dan 25 k/u fietsen met gebruik van de normale weergave op het beeldscherm. De dongle wordt onzichtbaar gemonteerd en er is geen externe voeding noodzakelijk. Er zullen ook geen onverwachte foutmeldingen weergegeven worden. De elektronica is spat waterdicht afgedicht, zodat u de tuning kunt gebruiken in alle weersomstandigheden. Eventuele updates zijn direct beschikbaar en kunt u bij ons laten uitvoeren. Bikespeed RS tuning is ten opzichte van andere merken veel gebruiksvriendelijker, makkelijker te monteren en je merkt niet dat er een dongle is geactiveerd. De montage is snel uit te voeren en men heeft geen speciaal gereedschap nodig voor het opvoeren van een e-bike..


Waarschuwingen met betrekking tot de wettelijke verkeersregels!
-Officieel mag een fiets met dongle alleen gebruikt worden op afgesloten terrein en routes
-U mag met een fiets, welke is voorzien van een tuning dongle, niet op de openbare weg
-Wij kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor schade aan voorwerpen en/of personen ten gevolge van de montage of levering van een dongle, gebruik van een fiets met dongle geschiedt op eigen risico
-De garantie van uw elektrische fiets kan komen te vervallen door de installatie van een tuning dongle, aangezien het toepassen van een dongle een modificatie is aan uw elektrische fiets.

360