Lees klantwaardering 
 

 

Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Display voor uw E-MTB

Display en navigatie van Teasi, Bryton, Mio, Cobi en Garmin
Op het display van uw e-mtb word de meest relevante informatie over de toestand van uw fiets en uw prestaties weergegeven, zoals accu capaciteit, reikwijdte, snelheid, gemiddelde snelheid etc. De meeste elektrische sportfietsen worden momenteel zonder navigatiesysteem uitgerust, maar gezien de zeer snelle ontwikkelingen zal er op dit gebied in de toekomst veel veranderen. (communicatie tussen fiets en gebruiker d.m.v. smartphone etc.) Bij sommige e-bikes uit het hogere segment zit er wel een navigatiesysteem op. Mooi voorbeeld hiervan is de Bosch Nyon boordcomputer, een display met meerdere mogelijkheden waaronder navigatie, spotify etc. Op meerdere display's zit wel een USB aansluiting waarmee uw navigatie of smartphone kan worden opgeladen. Mocht u kiezen voor een onafhankelijk navigatiesysteem dan kunnen wij u van alle bekende merken voorzien. U heeft de keuze uit bijvoorbeeld: Teasi, Bryton, Mio, Cobi en Garmin.

Display Yamaha pw motor
De vertrouwde Yamaha pw motor kan voorzien zijn van 2 verschillende displays, dit is merk en prijs afhankelijk. De zeer voordelige Haibike modellen zijn uitgerust met het LED display waarop met kleur de snelheid en ondersteuning word weergegeven. Yamaha maakt bij de pw-motor het meest gebruikt van het mooie compacte LCD display, die in het midden van het stuur gemonteerd zit. Het LCD display heeft een zeer duidelijke weergave van snelheid, tijd en ondersteuning. Tevens is het mogelijk om de weergave in mijlen i.p.v. kilometers af te lezen.

Display Yamaha pw/x en pw/se motor
Vanaf 2017 heeft Yamaha een mini display dat zowel op de nieuwe pw-x motor als op de pw-se motor word gebruikt. Deze Interface is uitgerust met een LCD scherm in combinatie met een LED indicator. De LED indicator is ervoor om aan de rijder duidelijk te laten zien in welke modus hij rijd ongeacht de omstandigheden. Het display is ook voorzien van Bluetooth zodat contact via een app tot de mogelijkheden behoort. Tevens is het mogelijk, zoals bij verschillende modellen van Haibike is gedaan, de interface te integreren in de stuurpen.

Intuvia Display Bosch
Het meest bekende display is wel de Intuvia van Bosch welke zowel op de normale elektrische stadsfietsen als wel op elektrische sportfietsen word gemonteerd. Het vierkante LCD scherm zit in het midden van het stuur gemonteerd en heeft een zeer duidelijke weergave. Dit display is afneembaar maar is ook vast op uw e-bike te monteren door middel van de meegeleverde bevestigingsbout.

Purion display van Bosch
Bij dit display is de bediening gekoppeld aan het display, dat wil zeggen dat het een schakelaar is waarin het display is geïntegreerd is. De Purion is speciaal ontworpen voor de elektrische sportfiets. Daarom komt u deze veel tegen op E-mtb en E-trekking fietsen. Het is ook mogelijk om dit display op een e-mtb te monteren welke nu met een Bosch Intuvia is uitgerust.

Bosch Nyon display en navigatie
Dit is het meest uitgebreide display van Bosch waarmee werkelijk alles mogelijk is. Natuurlijk te gebruiken als navigatie en voorzien van een grote geheugen capaciteit waardoor een groot aantal wegenkaarten kan worden opgeslagen. Tevens te gebruiken met een app welke gekoppeld kan worden aan een eigen account. Doordat de Bosch Nyon zeer regelmatig een nieuwe update krijgt, groeien daarmee ook de mogelijkheden van dit display.

Shimano Steps 8000 Interface
Bij de Steps middenmotor van Shimano hoort een eigen sportief display. Door middel van een bluetooth verbinding kunt u het display en Steps systeem geheel naar uw eigen wensen en voorkeuren instellen. De mate van ondersteuning is voorzien van kleurherkenning waardoor het nog duidelijker voor de rijder is in welke modus hij of zij rijdt. Kijk eens op de E-tubeproject website van Shimano voor alle mogelijkheden.

Mocht u meer willen weten over de diverse displays? Neem dan contact met ons op.

369