lift

Wij repareren alle merken elektrische fietsen in onze moderne werkplaats terwijl u van een kopje koffie of thee geniet. U kunt altijd langskomen met uw fiets of u belt voor een afspraak met 0341-26 10 00.  Als u bij een reparatie uw 06-nummer opgeeft, dan sturen wij u een bericht zodra de fiets weer klaar staat.

Openingstijden werkplaats:
Di t/m vrij 09:00-17:30 uur  
Zaterdag  09:00-16:00 uur  Werkplaats open voor brengen en ophalen reparatie.

lift-1

TECHNISCHE INFORMATIE


Bosch, Yamaha, Shimano en Brose middenmotoren
De grote motoren leveranciers op het gebied van elektrische sportfietsen zijn Bosch, Yamaha, Shimano en Brose. Onze merken Haibike, Focus, Lapierre en Ednine zijn uitgerust met deze kwaliteit motoren en waarvan wij gecertificeerd dealer zijn. Deze merken zijn kwalitatief zeer betrouwbaar en wij zijn zeer ervaren in het onderhouden van al deze elektrische middenmotoren. Tevens zijn wij ook dealer voor de andere e-bike motoren zoals TQ, Fazau en Dyname Powerplay. Wenst u meer informatie over de verschillende krachtbronnen, wij hebben ervaring met alle type motoren en wij informeren u graag.

E-MTB of elektrische Trekkingfiets onderhoud
U kunt voor onderhoud van uw elektrische sportfiets in onze werkplaats terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het reguliere onderhoud uitvoeren zoals remmen, en schakelgroepen onderhoud, maar ook voor een upgrade of aanpassingen van uw e-bike, zoals display, navigatie of verlichting. Doordat wij gecertificeerd dealer zijn van de meeste motoren kunnen wij de motoren uitlezen om een diagnose te stellen en uw e-bike voorzien van de laatste software versie.

Elektrische sportfietsen displays en navigatiesystemen
Voor de meest relevante informatie over de toestand van uw fiets en uw prestaties kunt u het display van uw elektrische fiets raadplegen. Bijvoorbeeld de accucapaciteit, afstanden, gemiddelde snelheid, actuele snelheid etc. Over het algemeen worden e-bikes uitgerust zonder navigatiesysteem. Maar door de snelle ontwikkelingen op dit gebied zal dit snel veranderen. Zoals bijvoorbeeld de Bosch Nyon en Cobi Smartphone Hub. Een systeem met handige opties, zoals navigatie, Spotify etc. Wilt u weten welk display of navigatiesysteem het best bij uw e-bike past? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.

Accu en actieradius voor E-MTB en E-trekking fietsen
Er bestaan veel misverstanden over de capaciteit van de accu en de actieradius van een elektrische fiets. Vaak wordt de actieradius erg hoog weergegeven door de fietsfabrikanten omdat er wordt uitgegaan van zeer ideale omstandigheden. De actieradius van een elektrische mountainbike of trekking fiets is echter afhankelijk van diverse factoren, zoals de berijder, maar ook de manier van rijden en soort ondergrond. Dus hoeveel ondersteuning wenst de rijder maar ook de ondergrond en weersomstandigheden hebben invloed op de actieradius. Laat u dus op voorhand goed informeren over de combinatie van type fiets, motor merk en accucapaciteit.