Lees klantwaardering 
 

 

Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Technische informatie

Bosch, Yamha, Shimano en Brose middenmotoren
De grote motoren leveranciers op het gebied van elektrische sportfietsen zijn Bosch, Yamaha, Shimano en Brose. Onze merken Haibike, Focus, Lapierre en Ednine zijn uitgerust met deze kwaliteit motoren en wij zijn hiervoor gecertificeerd dealer. Deze merken zijn kwalitatief zeer betrouwbaar en wij zijn zeer ervaren in het onderhouden van al deze elektrische middenmotoren. Wenst u meer informatie over de verschillende krachtbronnen, wij hebben ervaring met alle type motoren en wij informeren u graag.

E-MTB of elektrische trekkingfiets tunen met Bikespeed RS tuning
Wilt u van uw elektrische fiets eenvoudig een speedbike  laten maken? Wij leveren tuning om uw E-MTB of E-trekking fiets op te laten voeren, dat wil zeggen dat deze niet meer is begrensd vanaf 25 km/uur. Om te kunnen tunen leveren wij een Bikespeed RS dongle voor bijna alle merken motoren. De Bikespeed RS dongle heeft als voordeel dat op het display de juiste snelheid word weergegeven, dus niet de helft van de waarden. Wilt u weten wat het voordeel van het opvoeren van uw E-bike is, kom eens langs om dit te ervaren door middel van een testrit.

Teasi, Bryton, Mio, Cobi en Garmin displays en navigatiesystemen 
Voor de meest relevante informatie over de toestand van uw fiets en uw prestaties kunt u het display van uw Elektrische fiets raadplegen. Bijvoorbeeld de accu capaciteit, afstanden, gemiddelde snelheid, actuele snelheid etc. Over het algemeen worden e-bikes uitgerust zonder navigatiesysteem, maar door de snelle ontwikkelingen op dit gebied zal dit snel veranderen. Bijvoorbeeld de Bosch Nyon computer, een systeem met handige opties zoals waaronder navigatie, spotify etc. Wilt u zelf bepalen welk navigatiesysteem u neemt dan kunnen wij diverse merken leveren zoals Teasi, Bryton, Mio, Cobi en Garmin.

Accu en actieradius voor E-MTB en E-trekking fietsen
Er bestaan veel misverstanden over de capaciteit van de accu en de actieradius van een elektrische fiets. Vaak wordt de actieradius erg hoog weergegeven door de fietsfabrikanten, omdat er wordt uitgegaan van zeer ideale omstandigheden. De actieradius van een elektrische mountainbike of trekking fiets is echter afhankelijk van diverse factoren, zoals de berijder maar ook de manier van rijden en soort ondergrond. Dus hoeveel ondersteuning wenst de rijder maar ook de ondergrond en weersomstandigheden hebben invloed op de actieradius. Laat u dus op voorhand goed informeren over de combinatie van type fiets, motor merk en accucapaciteit.

227