Rocky mountain instinct powerplay alloy

Rocky mountain altidude powerplay alloy

CONTACT

Wilt u testen of meer informatie? Bel naar 0341-261000 of stuur ons een bericht

ROCKY MOUNTAIN E-MTB


Rocky Mountain Bikes produceert en ontwikkeld mountainbikes en E-MTB’s uit het topsegment. Onder de naam Powerplay vervaardigt Rocky Mountain speciale elektrische mountainbikes voorzien van de zelf ontwikkelde Dyname motor.

Rocky Mountain Powerplay elektrische mountainbikes
Rocky Mountain bikes is een producent van high end sportfietsen en afkomstig uit Vancouver Canada. Sinds 1981 worden aan de voet van North Shore Mountains in het Rocky Mountain Development Centre de hoogwaardige mountain en urban bikes ontwikkeld. Natuurlijk is er de afgelopen 40 jaar veel verandert. Van een vriendengroep die uit de liefde voor de sport zelf fietsen bouwden, is de Rocky Mountain uitgegroeid tot een topmerk op het gebied van de echte sportieve mountainbikes. Momenteel heeft het merk een kleine 150 mensen in dienst. Ook zijn er diverse distributeurs waarmee wereldwijd wordt samengewerkt. Rocky Mountain maakt onder de naam Race Face ook een geheel eigen lijn onderdelen. De producten van Race Face zijn momenteel de beste en bekendste op de markt en worden ook door andere merken op hun fietsen gemonteerd.

mrp 0382

De E-MTB van Rocky Mountain is verkrijgbaar bij E-Bike Outdoor
Vanaf nu zijn de elektrische mountainbikes van Rocky Mountain altijd te zien en te testen in onze vestiging in Nunspeet. Doordat de Powerplay modellen van Rocky voorzien zijn van een eigen concept is dit merk uniek in de e-mtb markt. In combinatie met een eigen Europees Service Center en een lang garantie termijn is het voor ons als E-Bike Outdoor mogelijk om snelle service te verlenen. Daarom is Rocky Mountain voor ons een bewuste keuze.

Kwaliteit en innovatie van Rocky Mountain Powerplay
Al jaren staat Rocky Mountain bekend om het gebruik van de beste onderdelen en worden er geen concessies gedaan die ten koste gaan van de rijeigenschappen van de mountainbikes. Uiteraard worden de fietsen standaard afgemonteerd met Race Face en WTB onderdelen. Alle Powerplay modellen zijn uitgerust met een eigen merk e-bikemotor onder de naam Dyname. Deze motor is al sinds 2009 in ontwikkeling waardoor deze nu aan zijn derde generatie, de Dyname 3.0 versie toe is. De firma Propulsion Powercycle is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en innovaties van het gehele powerplay e-bike systeem.

Welke modellen Powerplay zijn er op de markt?
Vanaf 2019 zijn er 3 modellen frames van Rocky Mountain verkrijgbaar die uitgerust zijn met de Powerplay motor. Er zijn 2 Fullsuspension varianten verkrijgbaar en deze worden gepresenteerd onder de naam: Altitude Powerplay en Instinct Powerplay. Het verschil in deze 2 modellen zit in de veerweg en de wielmaat zodat er voor elke type rijder de juiste keuze mountainbike mogelijk is. Speciaal voor de Europese markt is er nu ook een hardtail variant verkrijgbaar onder de naam Powerplay Growler. Al deze modellen zijn momenteel uit voorraad leverbaar en zijn natuurlijk ook zoals u van ons gewend bent uitgebreid te testen. Kijk hier voor alle modellen Rocky Mountain. Wilt u meer weten over de mooie Powerplay elektrische mountainbikes van Rocky Mountain? Bezoek onze showroom of neem contact op.