Lees klantwaardering 
 

 

Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Lapierre Overvolt E-MTB

Lapierre elektrische fietsen in Nederland
Zoekt u een goede sportieve elektrische fiets van topkwaliteit? Kies dan voor een Lapierre! Lapierre is een gerenommeerd Frans merk dat op dit moment tot één van de grootste aanbieders van elektrische mountainbikes behoort. E-bike Outdoor is officieel Lapierre dealer in Nederland, kom langs in onze showroom en laat u uitgebreid adviseren welke Lapierre e-MTB het beste bij u past.

Waar worden de Lapierre e-bikes gemaakt?
De Lapierre fietsen worden op 3 plaatsen in Frankrijk geproduceerd waarbij de hoofdvesting al sinds 1946 In Dyon gevestigd is. De goede Lapierre elektrische mountainbikes worden in samenwerking met Nico Voullioz (7x wereldkampioen Downhill) ontwikkeld waardoor deze fietsen over fantastische rij-eigenschappen beschikken. Lapierre werkt samen met de beste fabrikanten waaronder Bosch, Yamaha, Shimano, Sram , Fox en Rockshox.

Overvolt sportfietsen
De sportieve elektrische fietsen van Lapierre worden geproduceerd onder de naam Overvolt. De range is onderverdeeld in de Overvolt e-MTB en Overvolt Lifestyle categorie. De Overvolt elektrische mountainbikes zijn in meerdere types vering te verkrijgen,alleen met voorvering (hardtail) of met voor- en achtervering (full suspension). Deze Overvolt modellen zijn er in 2 wielmaten, 27,5 inch wielen en 29 inch wielen.

Lapierre Overvolt middenmotoren
De elektrische sportfietsen van Lapierre zijn voorzien van een Shimano, Yamaha of Bosch motor en worden uitgerust met de nieuwste specificaties. De motoren zijn bij de Overvolt e-MTB,s zeer mooi in het frame geplaatst, dit in combinatie met de geïntegreerde batterij maken de Lapierre fietsen tot de mooiste e-bikes op de markt.

Lapierre Overvolt AM carbon E-MTB
Deze met prijzen overladen e-MTB met een Bosch Performance CX motor behoort tot de meest bijzondere van dit moment. De in 2017 gepresenteerde Lapierre Overvolt Carbon heeft een kenmerkend frame waarbij de Bosch accu zo laag mogelijk is geplaatst. Daardoor heeft deze fiets een laag zwaartepunt, dit in combinatie met het speciaal ontwikkelde frame zorgen ervoor dat de Overvolt AM carbon over uitstekende rij-eigenschappen beschikt. Deze fiets is uiteraard te zien en te testen bij E-bike Outdoor.

Het laatste nieuws voor Lapierre e-bikes in 2018
Het meest belangrijke nieuws voor 2018 bij de Lapierre Overvolt modellen is de integratie van de accu. De Lapierre 2018 is verkrijgbaar met zowel Bosch motoren als Shimano motoren. De Lapierre Overvolt Bosch is uitgerust met een geïntegreerde 500 watt accu waarbij het frame geschikt is voor zowel 27,5 inch als 29 inch wielen. Met de Shimano E-8000 motor is Lapierre erin geslaagd om een zeer bijzonder e-MTB te ontwikkelen. Door een eigen accu ontwerp (snake power technology) welke als een slang in het frame word bevestigd, is dit ongetwijfeld één van de mooiste en beste e-MTB fietsen op de markt. De nieuwe Lapierre Overvolt Shimano en Bosch fietsen zijn te zien en te testen bij E-bikes Outdoor.

Lapierre prijslijst 2020
In onze webshop vind u de prijzen van alle elektrische Lapierre fietsen.

Lapierre versus Haibike
E-bike Outdoor is officieel dealer van Lapierre, Haibike, Focus en Ednine, wij nodigen u graag uit voor een testrit op ons testparcours en u bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor een uitgebreid en deskundig advies. Ervaar de verschillende mogelijkheden voor een juiste keuze. Neem contact met ons op voor een afspraak of kom langs in Nunspeet.

361