Kalkhoff trekking plus

KALKHOFF ELEKTRISCHE TREKKINGFIETSEN


Kalkhoff elektrische sportfietsen en elektrische trekkingfietsen in Nederland
Door onze uitstekende samenwerking en goede ervaringen met de zeer betrouwbare merken Focus Bikes en Santa Cruz Bicycles hebben wij nu ook besloten om de e-trekkingfietsen van Kalkhoff te gaan verdelen. Al deze kwaliteitsmerken komen uit de Pon Bike groep en worden vervaardigd in de fabriek van Derby Cycle Werke Duitsland. Uit jarenlange ervaring met Derby Cycle Werke zijn wij overtuigd van de kwaliteit en service van het merk Kalkhoff.

Kalkhoff bikes endeavour 7 b pure groen

Waar worden de elektrische trekking fietsen van Kalkhoff gemaakt?
De elektrische sportfietsen van Kalkhoff worden geproduceerd in Cloppenburg in Duitsland. In 1919 begon een jongeman van 16 jaar met de naam Heinrich Kalkhoff vanuit zijn ouderlijk huis met de verkoop van fietsonderdelen. In 1923 bouwde Kalkhoff zijn eerste fiets waarna het merk is uitgegroeid tot de één van de populairste en beste merken van Duitsland. Een kleine 10 jaar geleden werd Kalkhoff Bikes overgenomen door de Pon Bike Groep, waardoor er een enorme sprong voorwaarts gemaakt kon worden door nieuwe investeringen in de innovatie van de E-bikes van Kalkhoff. De nieuwe generatie Kalkhoff e-bikes gaat met zijn/haar tijd mee. Naast een kwalitatief hoogwaardige fiets is ook gedacht aan een mooi design en hippe uitstraling, zeker ook in het hogere segment.

Welke soorten E-bikes zijn er van Kalkhoff?
Er zijn veel verschillende soorten elektrische fietsen van Kalkhoff verkrijgbaar en deze worden onderverdeeld in 3 groepen op wijze van gebruik.  De respectievelijke categorieën  zijn: de CITY, URBAN en TREKKING. Wij als E-Bike Outdoor richten ons natuurlijk op de sportieve rijder en de vakantiefietser waardoor wij de elektrische trekkingfietsen als speerpunt in onze showroom zullen hebben. Maar natuurlijk kunnen wij ook de overige collectie van Kalkhoff leveren.

De BENELUX modellen van Kalkhoff
Speciaal van de Nederlandse en Belgische markt heeft Kalkhoff Bikes Benelux modellen op de markt gebracht en deze verschillen van de andere E-Bikes van Kalkhoff. Het verschil in de modellen zit in de speciaal aangepaste wensen voor de Nederlandse consument. De Benelux modellen zijn voor zien van een goedgekeurd ART2 slot, zodat deze aan de eisen van de Nederlandse verzekeraars voldoen. Ook wordt er rekening gehouden met de kleurstelling, afstelling van de zithouding en het zadel. Wat vooral opvalt is dat bij de fietsen met riemaandrijving gekozen is voor een tandwiel verhouding die beter bij ons vlakke land past.

De PLUS+ modellen van Kalkhoff
Nieuw in 2021 zijn de PLUS+ modellen bij Kalkhoff. Deze uitvoering is ideaal voor de liefhebbers van trekkingfietsen en zwaar beladen stadsfietsen. Doordat de PLUS+ modellen van Kalkhoff voorzien zijn van extra sterke onderdelen en hoogwaardige componenten, zijn deze fietsen belastbaar tot een totaal gewicht van 170kg. Dit is natuurlijk geweldig nieuws, vooral als u zwaar beladen met uw E-Bike op fietsvakantie gaat. Wat natuurlijk belangrijk is in dit verhaal zijn de wielen die deze extra belasting kunnen dragen onder alle omstandigheden.

Kalkhoff e-trekking nu ook met lage instap!
Een aantal van de elektrische trekkingfietsen van Kalkhoff zijn nu ook verkrijgbaar met een lage instap. Ideaal voor de sportieve en lange afstandfietser die toch net even wat gemakkelijker wil opstappen.

Motoren van de elektrische sportfietsen van Kalkhoff
Op dit moment maakt Kalkhoff gebruik van de e-bike motoren van Bosch E-bike Systems en van Shimano E-bike. Bij Bosch heeft u de keuze uit 4 verschillende motoren uit de Performance Line en Active Line. De Speedpedelec variant is voorzien van de 45km/h Performance Line speed Bosch motor. Voor de fietsen die voorzien zijn van de Shimano Steps motoren is er de keuze tussen de e-bike motoren uit de kwalitatief goede 5000 en 6000 serie. Natuurlijk zijn er ook diverse modellen die voorzien zijn van een Gates Carbon Belt aandrijving in combinatie met een sterke Bosch motor.

Kalkhoff e-trekking VS Haibike elektrische trekking
E-Bike Outdoor is naast Kalkhoff e-trekkingfietsen ook al jaren dealer van de trekking e-bikes van Haibike. Wilt u het verschil ervaren tussen deze 2 Duitse fietsmerken? Kom dan naar onze showroom in Nunspeet of maak een afspraak voor een testrit.  U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website.