HAIBIKE

haibike-allmtn-7-0-pw-x2

Haibike beschikt over een zeer krachtige en betrouwbare Yamaha, Bosch of Flyon motor:
Bekijk Haibike Yamaha modellen
Bekijk Haibike Bosch modellen
Bekijke Haibike Flyon modellen

HAIBIKE SDURO / XDURO


HAIBIKE VANAF 2018
Vanaf 2018 wordt er bij Haibike onderscheid gemaakt tussen SDuro en XDuro op basis van de specifieke wensen van de gebruiker en op welk terrein de e-bike gebruikt gaat worden. De Haibike XDuro heeft een langere veerweg en is ideaal voor een ruige ondergrond. Met name de NDURO en DOWNHILL E-mtb’s vallen onder deze categorie. De sportieve gebruiker zal eerder voor een SDuro kiezen, hieronder vallen onder andere de hardtail fietsen en fietsen met een kortere veerweg.

HAIBIKE VOOR 2018
Voor 2018 bepaalde het motor merk welke types onder SDuro of XDuro werden gerangschikt, hieronder vind u meer informatie over deze oudere types.

HAIBIKE SDURO e-bikes
Elektrische fietsen zijn er in vele soorten en maten. Haibike is één van de meest gerenommeerde fabrikanten van sportieve elektrische fietsen en zowel in Nederland als wereldwijd marktleider. Elektrische Haibike fietsen zijn er als SDURO en als XDURO. Maak kennis met de oerdegelijke elektrische fietsen van deze Duitse producent.

VIER VARIANTEN SDURO sportfietsen
Haibike SDURO fietsen zijn er met twee verschillende bandenmaten (27,5 inch en 29 inch) en met twee verschillende veringen: hardtail (alleen voorvering) en full suspension (voor- en achtervering). Deze combinaties vormen samen de vier varianten waarin de Haibike SDURO lijn leverbaar is: HardSeven, HardNine, FullSeven en FullNine. De lijn Haibike SDURO fietsen bestaat uit diverse soorten fietsen, waaronder de SDURO Trekking en de SDURO AllMtn.

HAIBIKE SDURO E-Trekking fiets
Haibike trekkingfietsen zijn in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest populaire fietsen voor lange afstanden. Een trekkingfiets verenigt het rijcomfort van een stadsfiets met de degelijkheid van een mountainbike en is daardoor ook uitermate geschikt voor fietstochten over wegen die licht onverhard zijn. De Yamaha PW-X motor maakt iedere rit op uw Haibike SDURO Trekking fiets tot een comfortabele ervaring. Wij heten u van harte welkom voor een testrit op ons unieke testparcours!

HAIBIKE SDURO AllMtn series
Zoekt u de perfecte e-MTB voor alle ondergronden? Dan is de Haibike SDURO AllMtn echt iets voor u! Het robuuste aluminium frame van de Haibike SDURO AllMtn is geoptimaliseerd om op alle terreinen maximale prestaties te bieden. De krachtige en betrouwbare Yamaha PW-X motor en de topkwaliteit onderdelen zorgen voor extra comfort. Ervaar deze ultieme allrounder zelf tijdens een uitgebreide testrit!

HAIBIKE SDURO 2017 elektrische fietsen
Met de introductie van de nieuwe Yamaha PW-X motor voor de SDURO series heeft Haibike een zeer interessante noviteit voor 2017. Deze nieuw ontwikkelde Yamaha PW-X motor is helemaal bijdetijds en is in alle opzichten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Zo combineert de Yamaha PW-X motor een lager gewicht met 25% meer capaciteit (500 Watt vs. 400 Watt), voor meer comfort en een betere actieradius. Kom gerust langs om de nieuwe Yamaha PW-X motor voor de SDURO series zelf te ervaren.

OOK HAIBIKE XDURO bij E-Bike Outdoor
Naast de SDURO series kunt u bij E-Bike Outdoor ook terecht voor de Haibike XDURO series. De XDURO-lijn is voorzien van een 500 Watt Bosch Performance motor. Evenals de SDURO series zijn ook de XDURO fietsen afgemonteerd met topkwaliteit onderdelen van SRAM en Shimano.

HAIBIKE SDURO zelf ervaren en testen
Wilt u de Haibike SDURO fietsen zelf ervaren? Wij heten u van harte welkom in Nunspeet voor uitgebreid persoonlijk en deskundig advies. Op ons testparcours kunt u bovendien een uitgebreide testrit maken, zodat u zelf de verschillen tussen de diverse Haibike fietsen kunt ervaren. E-bike Outdoor heeft een grote voorraad Haibike fietsen, die wij u tegen scherpe prijzen kunnen leveren. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of kom langs. De koffie staat voor u klaar!

HAIBIKE XDURO sportfiets
Wilt u een sportieve elektrische fiets kopen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Maak dan eens kennis met Haibike. Haibike is wereldmarktleider in sportieve elektrische fietsen en ook in Nederland is Haibike één van de meest vooraanstaande producenten van sportieve elektrische fietsen. Elektrische fietsen van Haibike zijn er in twee lijnen: XDURO en SDURO. E-bike Outdoor is officieel dealer van Haibike fietsen.

VIER VARIANTEN XDURO e-bikes
Elektrische Haibike XDURO fietsen zijn er in vier varianten: HardSeven, HardNine, Full Seven en FullNine. Deze typenamen staan voor het volgende:
• HardSeven: hardtail (alleen voorvering) in combinatie met 27,5 inch banden
• HardNine: hardtail (alleen voorvering) in combinatie met 29 inch banden
• FullSeven: full suspension (voor- en achtervering) in combinatie met 27,5 inch banden
• FullNine: full suspension (voor- en achtervering) in combinatie met 29 inch banden

De lijn Haibike XDURO fietsen bestaat uit vele soorten elektrische fietsen, waaronder racefietsen, trekkingfietsen en mountainbikes.

XDURO elektrische Trekking fiets
Haibike trekkingfietsen zijn ongekend populair voor de grote afstand. Geen wonder eigenlijk, want een Haibike XDURO Trekking biedt aan de ene kant het comfort van een stadsfiets en aan de andere kant de robuuste kwaliteit van een mountainbike. Daarmee is de Haibike XDURO Trekking niet alleen geschikt voor lange afstanden, maar ook voor fietstochten die buiten de gebaande paden lopen. De Haibike XDURO Trekking is uitgerust met een krachtige en comfortabele 500 Watt Bosch Performance motor.

XDURO E-MTB kopen
Ook voor een elektrische Haibike XDURO e-MTB bent u bij E-Bike Outdoor aan het goede adres. Haibike heeft diverse typen XDURO e-MTB’s en dankzij de grote voorraad van E-Bike Outdoor kunt u vrijwel al deze typen meteen testen op ons testparcours. Bij E-bike Outdoor kunt u terecht voor Haibike XDURO e-MTB’s met 27,5 inch of 29 inch banden en met alleen voorvering (hardtail) of met zowel voor- als achtervering (full suspension).

HAIBIKE SPEEDPEDELEC naar 45 km/h
Behoefte aan nog meer avontuur, nog meer snelheid en nog meer uitdaging? Dan klinkt het u vast als muziek in de oren dat Haibike een collectie Speed Pedelec fietsen heeft.

OOK HAIBIKE SDURO e-bikes bij E-bike Outdoor
Naast de XDURO series vindt u bij E-Bike Outdoor ook de Haibike SDURO series. Haibike SDURO fietsen zijn uitgerust met een nieuwe 500 Watt Yamaha PW-X motor. Voor de afmontage worden bij de SDURO series topkwaliteit onderdelen van Shimano en SRAM gebruikt. Ook de XDURO lijn wordt afgemonteerd met Shimano- en SRAM-onderdelen.

De beste Haibike kopen in Nederland
E-bike Outdoor is officieel dealer van Haibike XDURO fietsen in Nederland. Wij nodigen u graag uit voor uitgebreid persoonlijk en deskundig advies in onze fietsenwinkel in Nunspeet. E-bike Outdoor beschikt over een ruim assortiment testfietsen waar u de Haibike XDURO uitgebreid kunt testen. E-bike Outdoor beschikt over een grote voorraad Haibike fietsen, die wij u tegen de beste condities kunnen aanbieden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of kom langs in onze fietsenwinkel in Nunspeet. U bent van harte welkom!