BOSCH

Motor Mosch performance line cx

Haibike, Focus Bikes en Lapierre beschikken over een Bosch e-bike middenmotor
Bekijk elektrische fietsen met  Bosch motor

BOSCH MIDDENMOTOR


E-bikes met een motor van Bosch
Bosch is wereldleider in middenmotoren voor e-bikes. Het merk uit Duitsland maakt degelijke, krachtige en soepele motoren in twee varianten: de Active Line en de Performance Line. Deze twee motoren van Bosch worden gebruikt voor elektrische fietsen van de gerenommeerde merken Haibike, Focus Bikes en Lapierre. Wilt u zelf het comfort van een e-bike met Bosch-motor ervaren? Wij verwelkomen u graag voor een uitgebreide testrit!

Over de Bosch middenmotor
Middenmotoren van Bosch behoren tot de beste motoren op de markt. Bosch was één van de eerste merken die zich bezighielden met de productie van middenmotoren voor e-bikes. Bovendien is Bosch wereldwijd de bekendste speler in deze markt, met de meest verkochte motoren. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat Bosch-motoren produceert die enerzijds soepel en krachtig zijn en anderzijds ook buitengewoon betrouwbaar en degelijk. Minstens zo prettig is het dat de motoren van Bosch geen geluid maken, zodat u heerlijk comfortabel kunt fietsen. Bij E-bike Outdoor kunt u terecht voor e-bikes van Haibike, Focus en Lapierre met een motor van Bosch.

In vergelijking met motoren van Brose en Yamaha bieden de motoren van Bosch een belangrijk voordeel: de software van Bosch-motoren krijgen door voortdurende ontwikkeling vaker een update. Een van die updates is bijvoorbeeld de eMTB-modus voor de Bosch Performance Line CX. Dankzij deze updates blijft uw e-bike helemaal bij de tijd en profiteert u steeds van de laatste ontwikkelingen, waardoor u iedere dag maximaal plezier hebt van uw e-bike. Deze updates kunt u bij E-bike Outdoor gratis laten uitvoeren!

Displays voor E-MTB en E-trekking fietsen
Een ander groot voordeel van e-bikes met een Bosch motor is dat er meer mogelijkheden zijn om uw e-bike uit te breiden c.q. te personaliseren met accessoires. Zo biedt Bosch bijvoorbeeld een keuze uit meerder soorten displays, smartphone oplossingen en navigatie mogelijkheden.

  • Nyon: een innovatieve, multifunctionele boordcomputer met geavanceerde mogelijkheden zoals o.a. navigatie en een eigen app
  • Intuvia: een eenvoudige en intuïtief te bedienen boordcomputer met o.a. vijf rijmodi, schakeladvies en loopondersteuning
  • Purion: een compacte en eenvoudig te bedienen boordcomputer met vijf rijmodi en een overzichtelijke weergave van de belangrijkste rij gegevens
  • Kiox: klein multifunctioneel display met veel mogelijkheden zoals navigatie, hartslagmeter functie. Zeer geschikt voor de sportieve E-mtb rijder.
  • Cobi Smartphone Hub: rijdt met of zonder je telefoon op het stuur van je E-bike en gebruik je telefoon als beeldscherm.

Bosch e-bikes collectie 2020
Bekijk alle e-bike modellen uit de 2021 collectie hier
Bij E-bikes Outdoor vindt u de complete actuele collectie Bosch e-bikes, inclusief de nieuwste lijn van Bosch, de Performance CX. Bovendien beschikken wij over een uitgebreide voorraad e-bikes met Bosch-motor, die wij u voor zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden!

Bosch Performance Line: Cruise, Speed en CX
Bosch-motoren zijn verkrijgbaar in twee lijnen: de Active Line en de Performance Line. In de Performance Line worden bovendien drie varianten onderscheiden:

  • Performance Line Cruise (gebruikt voor elektrische stadsfietsen)
    • Performance Line Speed (gebruikt voor speedbikes)
    • Performance Line CX (gebruikt voor e-MTB’s)

De Bosch Performance Line beschikt over diverse innovaties. Eén van die innovaties is DualBattery. Met DualBattery verdubbelt u de actieradius van uw e-bike en profiteert u van een accucapaciteit tot wel 1.000 Wh. Ideaal als u vaak lange afstanden fietst!

Update uw Bosch sportfiets software gratis bij E-bike Outdoor
Bosch is continu bezig om de besturingssoftware voor e-bikes verder door te ontwikkelen. Dankzij deze doorontwikkelingen wordt de aansturing van motor, accu en display steeds verder geoptimaliseerd. Om van deze updates te profiteren, hoeft u niet telkens een nieuwe e-bike te kopen, maar brengt u uw e-bike eenvoudig langs bij E-bike Outdoor. Wij voeren deze updates gratis voor u uit, waardoor uw e-bike steeds up-to-date blijft!

Personaliseer uw elektrische fiets met Bosch middenmotor
Dankzij een uitgebreid assortiment originele onderdelen en accessoires kunt u uw e-bike met Bosch-motor bij E-bike Outdoor helemaal naar uw eigen smaak samenstellen. Bij E-Bike Outdoor kunnen we u alles vertellen over de mogelijkheden die Bosch te bieden heeft!

Waarom een E-MTB of E-Trekking fiets met Bosch motor kopen bij E-bike Outdoor?
Bij E-bike Outdoor bent u aan het goede adres voor persoonlijk en deskundig advies en voor de aanschaf van een E-bike met Bosch-motor. Wij zijn gecertificeerd Bosch-dealer en continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en updates. Ieder jaar volgen wij de uitgebreide dealertraining van Bosch E-bike , waarin we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en innovaties. Bovendien kunt u bij ons terecht voor gratis updates van de Bosch middenmotor van uw e-bike! Ook voor een proefrit bent u bij ons van harte welkom. In de bossen en op de trails in Nunspeet kunt u een uitgebreide testrit maken. Wij heten u van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of kom langs. Wij zijn u graag van dienst!