BH web

Races shows 8

Races shows 11

BH BIKES E-MTB EN E-TREKKING


BH Bikes.
BH Bikes staat voor de naam Beistegui Hermanos en is een producent van fietsen die al sinds 1909 bestaat. In de eerste jaren werden er wapens geproduceerd, maar na de Eerste Wereldoorlog in 1919 werden de eerste fietsen gebouwd. Nu is BH Bikes één van de grootste producenten ter wereld op het gebied van fietsen en fietsonderdelen. Het hoofdkantoor van BH Bikes is gevestigd in het Spaanse Baskenland in de stad Vitora-Gasteiz. BH is goed voor de productie van minimaal 200.000 fietsen per jaar. Bovendien maakt men ook onderdelen voor de auto-industrie, respectievelijk voor de merken Mercedes en BMW. Ook de fietsen die door BMW onder eigen naam worden verkocht zijn geproduceerd door BH Bikes. Op dit moment worden de fietsen van BH Bikes zowel in Spanje en Portugal geproduceerd. BH Bikes is al jaren bekend van zijn normale fietsen, maar natuurlijk ook van de racefietsen en mountainbikes. Wat voor ons als E-Bike Outdoor vooral belangrijk is, zijn natuurlijk de elektrische sportfietsen van dit bijzondere Spaanse merk. Al in 2008 is BH gestart met een speciale afdeling, welke zich richt op de sportieve E-bike.  Hierbij werd vanaf het begin gebruik gemaakt van diverse motorenleveranciers en een geheel eigen designafdeling. Op dit moment is de elektrische sportfietsen afdeling op het punt gekomen dat men in samenwerking met Yamaha en Brose hun eigen motoren en software ontwikkeld. Ook wordt er beperkt gebruik gemaakt van de Shimano Steps motor. Dit in combinatie met een eigentijds design maken de elektrische sportfietsen van  BH Bikes tot een uitzonderlijk merk met een geheel eigen uitstraling.

Races shows 17

De nieuwe collectie
De collectie bestaat momenteel uit elektrische mountainbikes, elektrische stadsfietsen en elektrische trekking fietsen. Deze worden geleverd onder de namen: Evo, Rebel, Xenion, Xtep, Atom en Atom X. De e-mountainbikes van BH die onder de naam Atom X worden verkocht zijn de fullsuspension topmodellen uit de collectie en zijn alleen bij gecertificeerde Atom X dealers verkrijgbaar. Wij zijn dan ook trots dat wij in samenwerking met BH Bikes deze kwaliteitsfietsen, onder de naam Atom X, ook kunnen laten zien, maar vooral ook kunt testen op onze locatie in Nunspeet. Ook komt BH Bikes dit seizoen met nieuwe e-racefiets en elektrische gravelbike voorzien van een zelf ontwikkelde motor en eigen design.  Het is zelfs mogelijk door middel van een software update de topsnelheid van de motor te verhogen tot 42 km/h. Deze mag dan natuurlijk niet op de openbare weg gebruikt worden en is geheel voor eigen risico. De fabrieksgarantie op deze motor, blijft in tegenstelling tot andere merken, dan wel behouden.

Vernieuwing en innovatie.
BH Bikes staat voor vernieuwing en innovatie. Elk jaar zijn er nieuw ontwikkelingen op het gebied van elektrische sportfietsen waaronder gadgets zoals de smart key , applicaties met gps tracker en locator  en optionele sets. Maar ook bijzondere accessoires om van uw E-bike een eigentijdse fiets te maken. Ook is er een uitgebreide lijn sportartikelen zoals helmen, schoenen, sportkleding, brillen, en goede onderhoudsproducten. Mocht u de aanschaf van een eigentijdse elektrische sportfiets van BH overwegen kom dan langs voor een proefrit en laat u voorlichten over de mogelijkheden en zekerheden van BH. U heeft absoluut zekerheid, want bij registratie van de fiets op de BH bikes website krijgt u levenslange garantie op het frame. Heeft u vragen, neem dan  contact  met ons op.