Lees klantwaardering 
 

 

Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Elektrische trekkingfiets huren

Een betrouwbare elektrische trekkingfiets huren
In Nederland is E-bike Outdoor dé specialist op het gebied van elektrische mountainbikes en elektrische trekking fietsen. Ook voor het huren van een elektrische trekking fiets kunt u bij ons terecht. Wij verhuren uitsluitend goed onderhouden elektrische fietsen zodat u zonder problemen een mooie toer kunt maken of ermee op vakantie kunt gaan, E-bike Outdoor staat voor uitsluitend kwaliteit!

Ervaar plezier met het huren van een elektrische trekkingfiets
Elektrisch fietsen geeft veel rijplezier op fietspaden, steile beklimmingen maar ook op licht onverharde ondergronden. Uw tocht wordt leuker en makkelijker want het vergt namelijk minder energie van uw lichaam en de gemiddelde snelheid zal hoger zal zijn, wie wil dat nou niet? U huurt een elektrische trekking fiets bij E-bike Outdoor voor 1 dag maar uiteraard kunt u ook voor langere perioden een fiets huren, veelal worden elektrische trekking fietsen gebruikt voor vakanties in de bergen of voor fietstrekking vakanties.

Een elektrische trekkingfiets biedt u mogelijkheden
Een elektrische trekking fiets is zeker ideaal voor iedereen, of jr nu jong of wat ouder bent. Je kunt bijvoorbeeld wat makkelijker lange ritten maken en de steilste beklimmingen behoren ineens wel tot de mogelijkheden! Met wat motorische ondersteuning is fietsen simpelweg leuker, dus waarom zou u het niet doen?

Een Haibike elektrische trekkingfiets huren
Wij verhuren uitsluitend elektrische trekking fietsen met een hogere kwaliteit en betrouwbaarheid. U huurt bij ons fietsen o.a.  van het merk Haibike, dit bekende Duitse merk is wereldwijd marktleider op het gebied van elektrische sportieve fietsen. Onze elektrische trekking fietsen zijn voorzien van een Yamaha of Bosch middenmotor met een vermogen tot 80 NM en het is uiteraard mogelijk om fietstassen, navigatie of een extra accu bij te huren. Onze elektrische fietsen worden na elke verhuurperiode compleet nagekeken.

Huur een elektrische trekkingfiets met een grote actieradius
De actieradius van onze elektrische trekking fietsen is afhankelijk van de conditie van de berijder maar ook de ondergrond en wind spelen hierbij een belangrijke rol. De fietsen zijn uitgerust met een 500 WH accu en deze capaciteit is bij ideale omstandigheden voldoende voor ritten tot wel 100 km, gebruikt u veel ondersteuning en u fietst veel bergop dan zal de accu uiteraard eerder leeg raken. Kies eenvoudig de juiste ondersteuningsmodus die voor u comfortabel is en bij de actuele omstandigheden wenselijk is, hou echter altijd het accuvolume in de gaten!

Neem tijdig contact op over de beschikbaarheid van onze elektrische trekkingfietsen!

Tarieven fietshuur:
1 tot 2 dagen: € 49,00 per dag
3 tot 7 dagen € 45,00 per dag
8 tot 14 dagen: € 40,00 per dag
Langere termijnen op aanvraag

Borg fietshuur:
Onze fietsen zijn uit het hogere prijssegment, hiervoor vragen wij een borg.
Borg per fiets: € 250,00

Tarieven huur accessoires:
Enkele Ortlieb fietstas: € 5,00 per dag
Dubbele Ortlieb fietstas: € 8,00 per dag
Extra accu: € 10,00 per dag
Langere termijnen op aanvraag
Helm: gratis

Track and Trace:
Al onze verhuur fietsen zijn voorzien van het modernste Track en Trace systeem, deze is onmogelijk te verwijderen en maakt diefstal zinloos.

Voorwaarden:
Betaling geschiedt voorafgaande aan de huurperiode
Bij het te laat retour brengen van de fiets word € 75,00 per extra dag in rekening gebracht
De fiets dient schoon en compleet retour gebracht te worden, kosten worden doorberekend
De fiets dient in dezelfde staat teruggebracht te worden, schades worden doorberekend
Diefstal van de fiets is op eigen risico, een los slot kan worden meegeleverd
E-bike Outdoor kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade aan personen, materiaal of gebouwen
Minimale leeftijd 18 jaar of onder begeleiding van ouder/verzorger.
Kopie ID bewijs dient overlegd te worden

399