Lees klantwaardering 
 

Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur


 

E-MTB huur arrangementen

Geheel verzorgd een elektrische mountanbike huren
U kunt voor een dag of langere periode een E-MTB huren en er zelf mee op pad gaan. Maar wij organiseren als enige in Nederland geheel verzorgde arrangementen voor een dag of zelfs voor meerdere dagen. De mogelijkheden zijn zeer divers en uiteraard kunnen wij naar uw wensen ook een programma op maat aanbieden, niets is ons te gek! Onze arrangementen richten zich uitsluitend op de Veluwe want hier heb je alles wat je je kunt wensen als E-MTB rijder; 1000 m2 met uitgestrekte bossen, prachtige heide, eindeloze zandverstuivingen, uitdagende klimmetjes en geweldige trails!

Genieten van de Veluwe met een topkwaliteit E-MTB
Wij verhuren uitsluitend elektrische mountainbikes uit het topsegment van Focus, Haibike en Lapierre. Deze hardtail en fullsuspension bikes voeren u langs de leukste plekjes en over de mooiste paden. Onderweg wordt u tijdens een tussenstop door een van onze horeca partners hartelijk ontvangen voor  heerlijke koffie met gebak, een lekkere uitsmijter of andere lekkernijen. Vervolgens vervolgd u uw rit en kunt u verder genieten van alles wat de Veluwe u te bieden heeft, lekker sportief bezig zijn en mooie herinneringen creëren. Wij regelen alles in een compleet arrangement!

Alleen of met een groep mooie ritten maken
Wil je er alleen op uit dan kan dat uiteraard, maar hoe leuk zal het zijn om met je vrienden, collega's of familie een prachtige route te rijden. Dus wil je een vriendendag of familiedag organiseren, vraag ons naar alle mogelijkheden en informeer tijdig naar de beschikbaarheid. Voor de mensen die het leuk vinden om onder begeleiding een verrassingsroute te rijden kunnen wij een voorfietser regelen die alle mooie trails en plekjes weet te vinden, echt een aanrader!  Hou rekening met de openingstijden en periode in het seizoen, de horeca gelegenheden zijn niet altijd geopend.

449