Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Tweedehands E-trekking fietsen en E-MTB

Aanbod tweedehands E-MTB en E-trekkingfietsen
E-bike Outdoor is het vertrouwde adres voor het grootste aanbod in nieuwe elektrische sportfietsen, wij bieden een zeer brede collectie van de merken Haibike, Focus, Lapierre, BH Bikes en Ednine. Maar voor een mooie gebruikte fiets, test model of een demo model kunt u uiteraard ook bij ons terecht, tevens bieden wij regelmatig zeer goed onderhouden huurfietsen voor een scherpe prijs aan. Als wij een E-MTB of een E-trekking fiets inruilen dan kijken we deze technisch volledig na en vervangen onderdelen indien nodig, onze tweedehands fietsen koopt u dus met 100% zekerheid! 
Ons huidige assortiment tweedehands sportfietsen:

Haibike XDURO FullSeven RC 
-maat L
-Nieuwe Bosch Performance CX motor
- 0 km
Prijs: € 2099,-

 

HAIBIKE XDURO AllMtn 3.0 Full Suspension
-maat M
- in nieuwstaat 
-Bosch Performance CX

-1584 km
Prijs: € 3100,-


 

HAIBIKE SDURO HardSeven 8.0 Full Suspension
- maat M
- Yamaha PW-X
- 2750 km
Prijs: € 2999,-


 

HAIBIKE XDURO FatSix 9.0
- maat L
- in nieuwstaat
- slechts 300 km!
Prijs: € 2999,-


 

HAIBIKE SDURO HardNine 5.0
- maat M
- nieuwe voorvork, ketting en remblokken
- 4900 km
Prijs: € 1599,-

 

HAIBIKE SDURO 5.0
- maat L
- 4200 km
Prijs: € 1649,-

 

HAIBIKE HARDFOUR
- 24 inch
- in nieuwstaat
- slechts 128 km!
Prijs: € 1599


Inruilen van tweedehands sportfietsen
Als u in het bezit bent van een fiets en u zou deze willen inruilen tegen een nieuwe elektrische fiets dan bent u uiteraard van harte welkom. Wij bieden een interessante inruilprijs voor uw elektrische occasion. Als u besluit uw gebruikte fiets niet in te ruilen, maar zelf wilt verkopen op bijvoorbeeld Marktplaats dan geven wij korting op onze nieuwe collectie fietsen van de merken Haibike, Focus, BH bikesLapierre en Ednine

Waar op letten bij het kopen van tweedehands E-MTB en E-trekking fietsen
De meest gestelde vragen bij de aanschaf van een gebruikte E-bike gaan over de middenmotor en over de accu. Uiteraard zijn de risico's wat hoger als een fiets al wat ouder is maar over het algemeen is de kwaliteit van een Yamaha-, Bosch-, Shimano-, Fazua- of Brose motor zeer betrouwbaar gebleken. Om de kwaliteit van de accu te testen kunnen wij bij veel modellen een diagnose stellen, hierbij wordt de kwaliteit in een percentage weergegeven en kunnen wij een gratis testrapport aanbieden. Op de middenmotoren en accu's van nieuwe e-bikes geven de fabrikanten uiteraard 2 jaar standaard fabrieksgarantie.

Garantie op goedkope tweedehands sportieve e-bikes
U koopt bij ons een gebruikte E-MTB of E-trekkingfiets zonder risico omdat wij alle occasions aan een volledig onderhoud onderwerpen en indien nodig slijtage onderdelen vervangen zodat u zorgeloos op pad kunt. Bovendien bieden wij de maximale zekerheden van E-bike Outdoor. Door deze zekerheden te bieden kunt u ervan uitgaan dat u bij ons een tweedehands fiets koopt waar u nog vele plezierige kilometers mee kunt maken. Mocht u toch nog twijfelen over de aankoop van een elektrische sportfiets, wij bieden de mogelijkheid om een e-bike te huren voor een korte- of langere periode, dit is voor u de ideale mogelijkheid om te ervaren of een e-mtb of e-trekkingfiets de juiste keuze is.

De E-bike Outdoor zekerheden bij de aanschaf van tweedehands E-MTB en E-trekkingfietsen
Bij de aanschaf van een gebruikte fiets bieden wij deze zekerheden:

  • Gegarandeerd de beste prijs

  • Complete technische controle

  • Afleveringsbeurt

  • Accu testrapport (fabrikant afhankelijk)

  • Fietsmeting voor het bepalen van uw zitpositie

422