Lees klantwaardering 
 

Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 9:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur


 

Tweedehands E-trekking fietsen en E-MTB

Aanbod tweedehands E-MTB en E-trekkingfietsen
E-bike Outdoor is het vertrouwde adres voor het grootste aanbod in nieuwe elektrische sportfietsen, maar voor een mooie gebruikte fiets, test model of een demo model kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Bovendien bieden wij zeer goed onderhouden huurfietsen aan voor een goede prijs. Als wij een E-MTB of een E-trekking fiets inruilen dan kijken wij deze technisch volledig na en vervangen (slijtage) onderdelen indien nodig. Onze tweedehands fietsen koopt u dus met weinig risico! 

Door de soms snelle doorloop van onze tweedehands fietsen staan ze niet altijd op de website. U kunt altijd bellen of wij hebben staan wat u zoekt. Telefoon 0341-261000
Ons huidige assortiment tweedehands sportfietsen:

HAIBIKE HARDFOUR 2.0 Kinder E-MTB
- Maat: lengte tot 1.50 m
- Motor Yamaha
- 893 KM
Prijs: 1.199 euro

FOCUS JAM² 6.7 plus
- Maat L
- Motor Bosch
- 5062 KM
Prijs: 3.199 euro VERKOCHT


FOCUS JARIFA² 6.6
- Maat L
- Motor Bosch
- 1001 KM
Prijs: 2.999 euro


CUBE ACID
- Maat M
- Motor Bosch
- 3292 KM
Prijs : 1.999 euro

HAIBIKE HARDNINE 4.0
- Maat L
- Motor Yamaha
Prijs: 1.149 euro


Inruilen van tweedehands elektrische sportfietsen
Als u in het bezit bent van een elektrische mountainbike of e-trekkingfiets en u zou deze willen inruilen tegen een nieuwe elektrische sportfiets dan bent u uiteraard van harte welkom. Wij bieden een interessante inruilprijs voor uw elektrische occasion. 

Waar op letten bij het kopen van tweedehands E-MTB en E-trekking fietsen
De meest gestelde vragen bij de aanschaf van een gebruikte E-bike gaan over de middenmotor en over de accu. Uiteraard zijn de risico's wat hoger als een fiets al wat ouder is, maar over het algemeen is de kwaliteit van een Yamaha-, Bosch-, Shimano-, Fazua- of Brose motor zeer betrouwbaar gebleken. Om de kwaliteit van de accu te testen kunnen wij bij een enkele motor een diagnose stellen. Hierbij wordt de kwaliteit in een percentage weergegeven en kunnen wij een testrapport aanbieden. Op de middenmotoren en accu's van nieuwe e-bikes geven de fabrikanten uiteraard 2 jaar standaard fabrieksgarantie.

Tweedehands sportieve e-bikes kopen
U koopt bij ons een gebruikte E-MTB of E-trekkingfiets met weinig risico, omdat wij alle occasions aan een volledig onderhoud onderwerpen en indien nodig slijtage onderdelen vervangen. Daardoor kunt u zorgeloos op pad en kunt u ervan uitgaan dat u bij ons een tweedehands fiets koopt waar u nog vele plezierige kilometers mee kunt maken. Mocht u toch nog twijfelen over de aankoop van een elektrische sportfiets, wij bieden de mogelijkheid om een e-bike te huren, dit is voor u de ideale mogelijkheid om te ervaren of een e-mtb of e-trekkingfiets de juiste keuze is.

422