Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 8:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Orbea E-MTB

Orbea  elektrische fietsen in Nederland
Zoekt u een elektrische sportfiets van uitzonderlijke kwaliteit en beleving? Kies dan voor een Orbea. Orbea is al decennia lang marktleider op het gebied van sportfietsen in Spanje, en behoort wereldwijd tot de oudste en bekendste merken op de markt. Maxibikes is officieel Orbea dealer voor Nederland. Kom langs in onze showroom en laat u uitgebreid adviseren om te zien welke Orbea fiets het best bij u past.

Waar worden de Orbea e-bikes gemaakt
De Orbea fietsen worden in Mallabia in het Spaanse Basenland gemaakt. Hier is Orbea al 175 jaar gevestigd. Op dit moment worden de elektrische mountainbikes in Portugal geproduceerd in een speciaal ingerichte afdeling van de Orbea fabriek. Bij de zeer goed e-mtb fietsen van Orbea worden alleen de beste componenten van de beste merken gebruikt waaronder Shimano, Sram, Rockshox, Magura en Bosch.

Orbea sportfietsen voor iedereen
Orbea heeft een groot assortiment voor iedereen. Van kinderfietsen ,racefietsen , mountainbikes tot elektrische sport- en stadsfietsen. In het geval van de elektrische mountainbikes van Orbea kunt u kiezen tussen een Hardtail of een full suspension uitvoering. Deze Orbea e-mtb fietsen zijn verkrijgbaar in 27,5 of 29 inch.

Orbea elektrische Racefietsen
Kiest u voor een racefiets van Orbea dan zijn er verschillende mogelijkheden in zowel aluminium als carbon uitvoering.  Hierin zijn meerdere types racefietsen verkrijgbaar geheel naar de wensen van de berijder. De types Orbea racefietsen zijn de Avant, Orca, Aero en de multifunctionele Terra. Tevens heeft Orbea ook nog een range elektrische racefietsen in hun programma.

Orbea mountainbikes en E-mtb fietsen
Wat betreft de mountainbikes zijn de mogelijkheden genoeg voor de verschillende doelgroepen. Voor de Hardtail rijder zijn er de Orbea MX en de Orbea Alma. Zoekt u een vol geveerde Orbea mountainbike dan zijn er de Oiz , Occam,Loki en Rallon. Wat betreft de E-mtb fietsen van Orbea is er de keuze tussen de Hardtail welke de naam Keram draagt of de vol geveerde Orbea Wild.

E-mtb middenmotoren
De elektrische mountainbikes zijn met verschillende motoren verkrijgbaar. Er bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor de bekende Bosch Performance CX motor met 500 watt powerpack accu. Maar nieuw in 2018 is er bij Orbea de E-mtb met de Shimano E-8000 motor waarbij de 500 watt Shimano E-bike accu zeer mooi in het frame gëintergreerd is. Met deze nieuwe elektrische mountainbike van Orbea laat de Spaanse fabrikant wederom van zich spreken.

Orbea prijslijst 2019
In onze webshop vindt u alle modellen en prijzen van onze Orbea elektrische fietsen.

Orbea vs Haibike en Lapierre
E-Maxibikes is dealer van Orbea, Haibike en Lapierre. Graag nodigen wij u uit in onze showroom om de uitgebreide collectie te laten zien. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om een testrit te maken in de Veluwse bossen of op ons testparcours zodat u zelf de verschillen tussen de fietsen en merken kan ervaren. Maak een afspraak en neem vrijblijvend contact met ons op. U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Nunspeet.

384