lift

Wij repareren alle merken elektrische fietsen in onze moderne werkplaats terwijl u van een kopje koffie of thee geniet. U kunt altijd langskomen met uw fiets of u belt voor een afspraak met 0341-26 10 00.  Als u bij een reparatie uw 06-nummer opgeeft, dan sturen wij u een bericht zodra de fiets weer klaar staat.

Openingstijden werkplaats:
Di t/m vrij 09:00-17:30 uur  
Zaterdag  09:00-16:00 uur  Werkplaats open voor brengen en ophalen reparatie.

lift-1

DAAROM E-BIKE OUTDOOR


Maak voordat u een aankoop doet eens kennis met E-bike Outdoor, dé specialist in elektrische sportfietsen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod elektrische fietsen, ervaring en kennis. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze en kom langs om te testen. Gecertificeerd voor Bosch, Yamaha, Shimano, Fazua en Brose. Wij zijn de officiële partner van de merken Bosch, Yamaha, Shimano, Fazua en Brose. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van midden motoren, diagnose en software. U kunt uw fiets zelfs doorlopend bij ons laten updaten.

Maximale service en advies voor elektrische sportfietsen. 
Wij zijn de specialist, en geven u uitgebreid advies. Welke elektrische mtb past het best bij uw wensen? Wat is voor u de beste positionering op uw elektrische racefiets? Waaraan moet uw elektrische trekking fiets voldoen voordat u ermee op vakantie gaat?  Een e-bike is meer dan de fiets alleen. Wij bieden u naast advies ook zekerheid, service en garantie. Tevens is het mogelijk om een fiets te leasen bij onze partner Frieslandlease.

Ruime keuze uit Haibike, Focus, BH Bikes, Lapierre en Ednine.
E-Bike outdoor heeft de grootste assortiment elektrische trekking fietsen, E-MTB fietsen en elektrische racefietsen in Nederland. Wij leveren de modellen van Haibike, Focus, BH Bikes,Lapierre en Ednine.  Deze merken hebben een betrouwbare Yamaha, Bosch, Fazua, Brose of Shimano midden motor. Voor alle motoren bieden wij uiteraard een full service onderhoudsprogramma.

Elektrische mountainbike, E-racefiets of elektrische trekking fiets huren?
Voor een dag, een weekend of zelfs voor meerdere weken huurt u een mooie elektrische mountainbike of trekking fiets bij ons.  Deze fietsen worden zeer goed door ons onderhouden dus u bent verzekerd van een zorgeloze rit of reis. Wij verhuren fietsen van Haibike, Focus, BH Bikes en Lapierre, topmerken in het sportieve segment! Huur een elektrische mountainbike huur, een elektrische trekking fiets of huur een elektrische racefiets.

Beste service voor E-MTB en trekking
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste service geven. Bij ons koopt een fiets met zekerheid, inclusief een eerste service- en jaarbeurt. Ook voor tweedehands elektrische mountainbikes, E-racefietsen en trekking fietsen kunt u bij ons terecht, u koopt een gebruikte fiets zonder enkel risico.

Testen van een elektrische sportfiets
Om een elektrische mtb, elektrische trekking fiets of een E-racefiets uitvoerig te kunnen testen bieden wij verschillende mogelijkheden. U kunt zo de weg op of u duikt binnen 3 minuten de Veluwse bossen in vlakbij onze e-bike s

Onderhoud van uw elektrische sportfiets.
Wij repareren alle merken elektrische sportfietsen in onze moderne werkplaats en we streven ernaar om reparaties dezelfde dag uit te voeren. Op kleine reparaties kunt u meestal wachten terwijl u van een kopje koffie of thee geniet. Is er een testfiets vrij? Dan kunt u ook ontspannen een rondje gaan fietsen terwijl u fiets wordt nagekeken.

Wie is E-bike Outdoor?
E-bike Outdoor dat ben ik, Marco van Olst, liefhebber van sportfietsen en vanuit mijn liefde voor de racefiets met onderhoud en verkoop van sportfietsen gestart. Vanuit mijn jeugd ben ik altijd met techniek bezig geweest en opgegroeid in een autobedrijf. Na meer dan 25 jaar in het autovak te hebben gewerkt ben ik als mede eigenaar een bedrijf in sportfietsen gestart onder de naam Maxibikes. Daar kwam ik voor het eerst in contact met de elektrische mountainbike, waardoor het voor mij snel duidelijk was dat mijn hart en passie bij de nieuwe manier van sportfietsen lag. Vervolgens heb ik de gewone sportfietsen van Maxibikes vaarwel gezegd en heb ik E-bike Outdoor opgericht zodat ik me geheel op de elektrische sportfiets kan focussen. Doordat mijn aandacht alleen op het e-sportfietsen segment gericht is, kan ik u voorzien van de beste service en de laatste ontwikkelingen op het gebied van de elektrische sportfietsen.

Ik hoop u dan ook te ontmoeten in Nunspeet waar u deze geweldige manier van fietsen zelf kunt ervaren.

Marco van Olst
Eigenaar E-bike Outdoor