Mountainbike Toertocht Arnhem 2018
Blue diagonal Blue diagonal
Yellow cropline

Toertocht voor elektrische E-MTB’s groot succes!


10 nov 2018

Succesvolle E-MTB toertocht op 30 september. Voor alweer de zoveelste keer organiseerde E-bike Outdoor een georganiseerde toertocht voor elektrische mountainbikes. De startlocatie was bij het Mountainbike museum te Arnhem, een prachtige plek om vanuit te vertrekken. De opkomst was zeer goed te noemen.
De deelnemers werden uiteraard ontvangen met koffie en wat lekkers, de gezelligheid zat er direct goed in bij de groep! De inloop was van 08.30 uur tot 09.00 uur en om 09.00 uur gingen de enthousiastelingen op pad onder perfecte weersomstandigheden. De toertocht was in de omgeving van Arnhem uitgezet met mooie trails en uitdagende klimmetjes, ideale omstandigheden voor elektrische mountainbikes dus! Na enkele uurtjes ontvingen wij de complete groep weer bij het museum en iedereen was zeer enthousiast en vol verhalen. Uiteraard werd er nog even nagepraat en zoals altijd proefde je een positieve sfeer onder de E-MTB bezitters. Keer op keer leuk om te ervaren!

Volgende toertocht voor elektrische mountainbikes

We zijn alweer volop bezig met de volgende tocht en druk opzoek naar een nieuwe uitdagende locatie. Hou onze website en Facebook pagina goed in de gaten, we houden jullie op de hoogte!