GHOST_SidebySide_Sideview_PathRiot_BLong-5887
Blue diagonal Blue diagonal
Yellow cropline

De nieuwe Ghost e-mtb’s met Fazua Ride 60


22 nov 2022

Onlangs presenteerden we u een nieuwe collectie Haibike LYKE e-mtb’s met Fazua Ride 60. Nu kunnen we nu ook drie nieuwe elektrische mountainbikes van Ghost met het nieuwe Fazua Ride 60-systeem aan u voorstellen. Maak kennis met de Ghost Path Riot-collectie bij E-bike Outdoor, dé specialist in elektrische mountainbikes!

Net zo slank, net zo sportief

De nieuwe Ghost Path Riot-collectie bestaat uit drie nieuwe e-mtb’s die allemaal volledig zijn geveerd. In vrijwel alles lijkt de Path Riot sprekend op de niet-elektrische Riot, waarvan de naam van de fietsen is afgeleid. Omdat de geometrie en de looks vrijwel identiek zijn, ziet de Path Riot er net zo slank en sportief uit. Je ziet dus nauwelijks dat het om een e-bike gaat!

GHOST_SidebySide_Sideview_PathRiot_BLong-5887

Uitzonderlijk lichtvoetige rijeigenschappen

Ook qua rijeigenschappen laat de Path Riot zich goed vergelijken met z’n niet-elektrische Riot-broertjes. Weliswaar rijdt de Path Riot net iets zwaarder, maar voor een e-mtb zijn de rijeigenschappen nog altijd uitzonderlijk lichtvoetig. E-bike Outdoor heeft de fiets onlangs al in het echt mogen bewonderen en we zijn razend enthousiast. Daarom stellen we de drie Path Riot-fietsen van Ghost graag aan u voor:

GHOST_SidebySide_Detail_PathRiot_BLong-5930

Ghost Path Riot Advanced

De Path Riot Advanced is weliswaar het instapmodel, maar dankzij z’n goede componenten en fraaie lichtgrijze kleurstelling zou je dat niet zeggen. Neem bijvoorbeeld de FOX 38 FLOAT Performance e-mtb 160 mm voorvork en de FOX FLOAT X2 140 mm achterdemper. Zomaar twee onderdelen van topklasse! En dan zijn er nog de XT-achterderailleur en de WTB-velgen met DT Swiss-naven en Maxxis-banden. Licht en snel, mooi en wendbaar: laat die trails maar komen!

GHOST_MY23_Path_Riot_Advanced

Ghost Path Riot Full Party

De Full Party is één groot feest! Dankzij de XTR-afmontage en de FOX 38 Kashima-vering kun je op deze e-mtb helemaal losgaan. Syntace-wielen met double-down-banden van Maxxis maken het feest compleet. En dan hebben we de geweldige kleurstelling nog niet eens benoemd! Deze lichtgewicht e-mtb is wat ons betreft één van de mooiste fietsen van 2023. En gelukkig houd je aan deze Party geen kater over.

GHOST_MY23_Path_Riot_Full_Party

Ghost Path Riot LTD

De topversie van de Path Riot-collectie is de gelimiteerde Path Riot LTD. Deze fiets beschikt onder andere over Shimano XTR-schakeling en topvering van FOX. En wat te denken van de DT Swiss XMC 1200 wielen? Deze e-mtb heeft een stoere uitstraling dankzij z’n zwarte kleur, gecombineerd met donkergrijze accenten. Daar steken de goudkleurige veringonderdelen van FOX prachtig tegen af. De oranje FOX-belettering op de voorvork vormt de finishing touch van deze geweldenaar met z’n fantastische looks.

GHOST_MY23_Path_Riot_LTD

Meer weten over Ghost e-mtb’s met Fazua Ride 60?

Wilt u graag meer informatie over Ghost Path Riot bikes of over andere e-mtb’s met het nieuwe Fazua Ride 60-systeem? Neem dan gerust contact met ons op. We doen ons best om het nieuwe Fazua-systeem zo snel mogelijk in onze showroom te krijgen, zodat u de vele voordelen van het systeem ook zelf kunt ervaren.