Screenshot_20220810-104550_Instagram
Blue diagonal Blue diagonal
Yellow cropline

Moustache e-mtb’s nu verkrijgbaar bij E-bike Outdoor


10 aug 2022

Moustache e-mtb’s nu verkrijgbaar bij E-bike Outdoor

Het assortiment e-mtb’s van E-bike Outdoor is uitgebreid met een nieuw merk: Moustache. Het Franse fietsmerk is opgericht door fietsfanaten Manu en Greg en afkomstig uit de Vogezen. Meer dan 80 enthousiaste fietsliefhebbers werken dagelijks aan de ontwikkeling en productie van de fietsen van Moustache.

Screenshot_20220810-104550_Instagram

Samedi Trail 8 (2022)

Moustache e-mtb’s: het stuur als inspiratie

U zult wel denken: waarom kiest een fietsfabrikant voor de naam Moustache (snor)? Het lijkt vreemd, maar de naam is ontleend aan het snorvormige klassieke moustache fietsstuur. Deze klassieke sturen waren destijds zeer innovatief, net zoals de e-bikes van Moustache dat vandaag de dag zijn.

De auto laten staan

Toen fietsliefhebbers Manu en Greg het merk Moustache oprichtten, hadden zij een duidelijke visie: hun fietsen moesten mensen overhalen om de auto in de garage te laten staan. Daarin zijn de beide heren goed geslaagd: Moustache is inmiddels uitgegroeid tot een merk met een mooi assortiment fietsen. Dat bestaat niet alleen uit elektrische stadsfietsen als de Lundi en Samedi, maar ook uit sportieve modellen zoals elektrische hybride fietsen en zelfs elektrische racefietsen.

Van 7 naar 55 verschillende fietsen

Het assortiment van Moustache is in de loop der jaren uitgegroeid van 7 tot inmiddels 55 verschillende modellen. Van die 55 Moustache-fietsen vallen er ook een aantal in de categorie e-mtb. De Samedi 27 Xroad is een prachtig voorbeeld van een veelzijdige, comfortabele e-mtb die zowel voor dagelijks gebruik als off-road uitstekend geschikt is.

Nieuw: de Moustache Samedi 29 Game en Trail e-mtb

Voor het nieuwe seizoen 2022 / 2023 hebben we twee nieuwe modellen besteld: de Samedi 29 Game en de Samedi 29 Trail. Beide modellen beschikken over een 750 Wh accu, die evenals de motor prachtig in het frame is geïntegreerd en weggewerkt. Deze aandrijflijn staat garant staat voor urenlang fietsplezier en avontuur. Met het Smart System - een gebruiksvriendelijke mobiele app - kunt u uw Moustache e-mtb helemaal naar uw eigen voorkeur instellen.

292541685_3294195514237687_1510655094327099304_n Trail 4

Samedi Trail 4 (2022)

Voordelen van de Moustache e-mtb’s

Dat Moustache zo’n populair merk is, heeft het merk te danken aan de continue verbeterdrang. Ook bij de Samedi 29 Game en Trail merk je dat beide fietsen goed doordacht in elkaar zitten. Ten opzichte van hun voorgangers valt een aantal dingen op:

  • De geometrie is nog verder geoptimaliseerd
  • Het innovatieve aluminium frame is volledig herzien
  • De accu heeft een langere levensduur voor nog meer fietsplezier
  • Accu en motor zijn vlakbij elkaar geplaatst, voor een optimale rijdynamiek
  • De Magic Grip Control veertechnologie is helemaal op maat gemaakt

Meer weten over Moustache e-mtb’s?

Wilt u graag kennismaken met Moustache e-mtb’s? Neem dan gerust contact op met E-bike Outdoor of kom langs voor deskundig advies en een vrijblijvende proefrit. We nemen graag de tijd om u te helpen!