focus elektrische racefiets raven2_Tekengebied 1
Blue diagonal Blue diagonal
Yellow cropline

Huur ook een elektrische racefiets bij E-Bike Outdoor


20 okt 2018

Elektrische mountainbikes en elektrische trekking fietsen uit het topsegment waren al bij ons te huur maar wij bieden nu ook de mogelijkheid om een E-racefiets bij ons te huren. De racefietsen van het merk Focus worden door ons zeer goed onderhouden zodat u zonder problemen kunt genieten van de mooiste plekjes die deze aarde te bieden heeft.

Huur een E-racefiets voor een dag of een langere periode

Het is mogelijk om een elektrische racefiets voor een korte periode te huren maar uiteraard kunt u deze ook voor meerdere dagen of zelfs een paar weken reserveren. Waarom zou u de fiets niet meenemen op vakantie om te genieten van de omgeving en de natuur! Deze fietsen komen juist tot hun recht in bergachtige gebieden, u profiteert dan van een extra stukje ondersteuning.

Altijd de wind in de rug met een elektrische racefiets

Geen klim is meer te steil en geen berg te hoog, het zal allemaal net even wat makkelijker gaan als u met een E-racefiets op pad gaat. De fietsen zijn er voor jong en oud want hoe mooi is het dat je verder en langer kunt rijden terwijl u geen volledige inspanning hoeft te doen. U zal ervaren hoe ideaal een fiets met ondersteuning is als u tegen een berg oprijd, u voelt de power van de motor juist dan wanneer u deze het hardst nodig heeft.

Hoe gaat het huren van een elektrische racefiets in z'n werk?

Om een fiets bij ons te reserveren kunt u eenvoudig een reserveringsaanvraag doen via ons contactformulier. Dit kan ook voor informatie. U geeft aan welke maat u nodig heeft en voor welke periode u de fiets wilt huren. Daarbij kunt u de wens aangeven ten aanzien van de soort pedalen die u wenst of dat u uw eigen pedalen liever gebruikt. Vervolgens kijken wij naar de beschikbaarheid van de fiets in de gewenste periode en reserveren deze voor u. Bij het afhalen van de fiets maken wij een kopie van uw ID, u betaalt de volledige huursom en een borg. U ontvangt de borg terug bij het retourneren van de fiets. Wij verhuren elektrische racefietsen uit ons eigen verkoopsegment. Wilt u weten wat er beschikbaar is, bel of mail gerust even!

Huur een elektrische racefiets bij de specialist in sportfietsen, E-bike Outdoor staat voor service en kwaliteit!