fazua-evation-design-innovation-award
Blue diagonal Blue diagonal
Yellow cropline

Fazua wint de Design & Innovation Award 2018!


02 jun 2018

De afmetingen van deze innovatieve motor leken onbereikbaar maar wat onmogelijk leek is Fazua uiteindelijk wel gelukt. Het compacte formaat van de Fazua motor is de nieuwe maatstaf voor lichtgewicht e-bikes met een natuurlijk rijgevoel en zonder zichtbare motor.

De in Duitsland geproduceerde motor is gebouwd met een modulaire vorm en heeft het gevoel van natuurlijk fietsen een nieuwe dimensie gegeven, de pedaal assistentie is zeer soepel en benaderd het fietsen zonder ondersteuning. De Fazua motor rijdt niet alleen met een heel conventioneel gevoel, maar genereert ook vrijwel geen weerstand als de motor wordt gedeactiveerd. Een ander groot voordeel is het kleine formaat, wat enorm veel voordelen biedt voor het gebruik.

De gehele motor en accu kunnen ook worden verwijderd en worden vervangen door een plastic beschermkap om zo de met Fazua uitgeruste E-MTB in slechts enkele stappen om te bouwen tot een conventionele fiets. De Focus Raven² Pro is uitgerust met deze compacte motor en is met een gewicht van ca. 14 kg. met recht een lichtgewicht te noemen! E-Bike Outdoor is dealer van het merk Focus en uiteraard kunt u de diverse types bij ons zien en testen!

De Focus Raven² Pro is een van de meest innovatieve lichtgewicht E-MTB 's op de markt, door de Fazua motor wordt de natuurlijk manier van fietsen zeer goed benaderd!

Meer informatie over de Design & Innovation Award;

De Design & Innovation Award is een erkenning voor de best presterende producten in de fietsindustrie. De Design & Innovation Award is meer dan alleen een simpele titel voor de merken, het is namelijk een prijs die word toegewezen aan producten die uitvoerig in de praktijk zijn getest. Het betreft dus niet alleen een erkenning op papier dus! Dit jaar investeerden een selectie internationale journalisten, professionele testrijders en experts uit de sector meer dan 6.000 uur van hun tijd om deel te nemen aan het DI.A-proces.