Rocku Mountain actie
Blue diagonal Blue diagonal
Yellow cropline

Elektrische mountainbike huren op de Veluwe


09 aug 2018

Als u optimaal wilt genieten van de Veluwe, maak dan eens een mooie E-MTB tocht door de prachtige bossen en over de uitgestrekte heide en zandverstuivingen. Voor zowel de getrainde fietser als de minder ervaren personen is het rijden met een mountainbike met ondersteuning een zeer leuke ervaring!

Wij hebben hoofdzakelijk full suspension (vol geveerde) fietsen uit het hogere segment, zeer goed onderhouden kwaliteit fietsen van de bekende merken Focus, Haibike en Lapierre.

Huur een elektrische mountainbike

U kunt bij E-bike Outdoor eenvoudig een E-MTB huren, bel of mail ons en vraag naar de beschikbaarheid van de fietsen in de door u gewenste periode. Wij hebben ook vaak modellen beschikbaar voor kleinere dames en zelfs voor kinderen. Wij kunnen ook elektrische mountainbikes bezorgen op locatie, de prijzen hiervoor zijn uitsluitend op aanvraag. U kunt een E-mtb voor een dag huren maar uiteraard kunt u ook voor een langere periode huren voor het gebruik tijdens een buitenlandse vakantie.

Extra E-MTB service

Als u niet over een helm beschikt dan krijgt u een van ons.. Wij kunnen u naar de over de mooiste trails in de omgeving van Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten en Apeldoorn wijzen. Als u helemaal verzorgd op pad wilt dan bieden wij geheel verzorgde arrangementen naar keuze. U rijdt dan de mooiste routes met een tussenstop bij een leuke horeca gelegenheid, onze partners voorzien u dan van koffie met gebak of zelfs van een heerlijke lunch met een drankje. Onze arrangementen maken wij voor u op maat.

Voorwaarden en tarieven voor E-MTB huren

Als u voornemens bent om een elektrische mountainbike bij E-bike Outdoor te huren vraag dan tijdig naar de beschikbaarheid. Onze fietsen zijn populair dus tijdig reserveren is verstandig. Alle voorwaarden en tarieven voor het huren van een fiets vind u op onze pagina E-MTB huren. Bellen of mailen kan ook uiteraard, wij beantwoorden al uw vragen graag!