focus-e-mtb-testbikes-jpg
Blue diagonal Blue diagonal
Yellow cropline

E-bike Outdoor verhuurt de beste elektrische mountainbikes!


19 mei 2018

Onze verhuurfietsen zijn van de merken Focus, Haibike of Lapierre en verkeren altijd in perfecte staat. Voor een rit op vlak terrein volstaat wellicht een "hardtail" maar voor het ruigere werk hebben we uiteraard "fuDoor een E-MTB te huren kunt u een leuke actieve dagtocht of vakantie beleven, bijvoorbeeld met het gezin of met uw vriendengroep!

Het is ook een ideale manier om uit te proberen of de aanschaf van een elektrische mountainbike iets voor u kan zijn en u kunt een fiets voor een dag, een week of zelfs meerdere weken hurenllsuspension" bikes van de hoogste kwaliteit en met de beste afmontage. Onze Focus bikes zijn zelfs voorzien van het nieuwste DI2 elektronische schakelsysteem!

Wat kunnen redenen zijn om een E-MTB te huren?

  • U ervaart het fantastische gevoel van een krachtige E-MTB
  • Test een elektrische mountainbike tijdens een uitgebreide rit voordat u een eventuele aankoop doet
  • Geen gedoe met onderhoud of aanschaf van een fiets, gewoon opstappen en zorgeloos rijden
  • Elektrisch rijden is leuk om te doen, helemaal als u anders uw vrienden niet meer bij kunt houden
  • Beleef een geweldige dag met uw vrienden of familie, actief en gezond plezier hebben dus
  • Met dezelfde inspanning maakt u een langere rit, de wereld wordt ineens een stuk groter
  • E-bike Outdoor verzorgt leuke dagjes uit, GPS routes voeren u langs de mooiste plekjes op de Veluwe

U overweegt een E-MTB te huren?

Zoek niet verder en neem contact met ons op, wij zijn de enigste aanbieder van topkwaliteit elektrische mountainbikes in Nederland. Wij verhuren uitsluitend de toonaangevende merken van dit moment; Focus, Haibike en Lapierre zijn van de hoogste kwaliteit. Onze fietsen worden bij terugkomst na een verhuurperiode grondig nagekeken en onderhouden, slijtage onderdelen worden zo nodig preventief vervangen! Wij adviseren u om tijdig de beschikbaarheid van onze fietsen na te vragen, zeker in de vakantieperioden is de kans groot dat onze complete vloot reeds gereserveerd is. Naar wens huurt u tegen een kleine meerprijs een E-bike rugtas met extra accu. De helm zit er gratis bij.

Vragen omtrent het huren van een elektrische mountainbike?

Als u na het lezen van de informatie op onze E-MTB verhuurpagina nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te mailen of bellen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier en denken graag met u mee over specifieke wensen.