Focus Drifter  E-Bike Outdoor
Blue diagonal Blue diagonal
Yellow cropline

E-bike Outdoor, uw elektrische mountainbike specialist


19 feb 2021

E-bike Outdoor is al jaren elektrische mountainbike specialist. Voor letterlijk alles rondom uw elektrische mountainbike kunt u bij ons terecht. Van uitgebreide proefrit tot maatwerk advies en van levering tot onderhoud: wij verzorgen het voor u. Ook voor het huren van een elektrische mountainbike of e-racefiets kunt u bij ons terecht.

Hoe E-bike Outdoor begon…

Wat door de jaren heen is uitgegroeid tot een volwaardig testcenter en dealer van diverse merken, begon in 2015 met één e-mtb van Haibike. Uit liefde voor de sportfiets begon de oprichter van E-bike Outdoor met een speciaalzaak in sportfietsen. Er werd slechts één merk verkocht: Haibike, ook wel bekend als de uitvinder van de elektrische mountainbike. Dankzij de onbeperkte mogelijkheden en de techniek van de elektrische mtb is toen E-bike Outdoor ontstaan. Maar wat echt de doorslag gaf, was het enthousiasme van de klanten na het ervaren van de elektrische sportfiets. De prachtige producten en verraste reacties maken van de elektrische sportfiets voor ons het mooiste product wat er is.

Het testcentrum voor elektrische mountainbikes

Bij E-bike Outdoor geloven we dat je alleen de juiste elektrische mountainbike kunt kopen wanneer je deze uitgebreid hebt getest. Daarom zijn wij voor de merken in ons assortiment hét e-mtb testcenter van Nederland. Doordat er zoveel verschillende e-bike-systemen zijn, is de keuze voor u als klant best lastig. Welk type fiets past bij mij? Welke motor geeft mij de beste ondersteuning? Hoeveel batterijvermogen heb ik nodig? Alleen met goed advies en een uitgebreide testrit krijgt u het antwoord op deze en soortgelijke vragen. De keuze voor een elektrische sportfiets is namelijk een hele persoonlijke. Wat voor de één een geweldige fiets is, kan voor de ander juist een hele verkeerde keuze zijn. Maak daarom een afspraak voor persoonlijk advies en een testrit door de Veluwse bossen.

Specialistisch onderhoud aan uw elektrische mountainbike

Ook voor onderhoud van uw elektrische sportfiets bent u bij E-bike Outdoor aan het goede adres. Wij werken nauw samen met diverse leveranciers van e-bike-motoren en daardoor kunnen wij u de beste service leveren. Merken als Bosch, Yamaha, Shimano en Fazua behoren tot onze vaste partners. Daardoor kan E-bike Outdoor uw e-bike-systeem niet alleen voorzien van de laatste software-update, maar ook van originele onderdelen. In onverhoopte situaties als bij een motorenrevisie bent u bij ons aan een vertrouwd adres. Dit geldt ook voor het vervangen van de motor of batterij van uw elektrische mountainbike. En wanneer u uw elektrische mountainbike niet bij ons heeft aangeschaft, ook dan helpen wij u graag!

Verhuur van elektrische mountainbikes en racefietsen

Wilt u uitgebreid kennismaken met een elektrische sportfiets? Dan kunt u bij E-bike Outdoor voor langere tijd een sportieve e-bike huren. Zowel onze elektrische mountainbikes als onze elektrische racefietsen zijn van topkwaliteit en voorzien van de beste motoren en onderdelen. Deze komen zelfs in de meest extreme omstandigheden optimaal tot hun recht. Als u een elektrische mountainbike wilt huren, heeft u keuze uit hardtail en volgeveerde modellen en verschillende motoren. Door de voortdurende ontwikkelingen verversen wij onze huurvloot doorlopend, zodat u altijd keuze heeft uit een actueel en up-to-date aanbod.

Altijd op de hoogte van de laatste innovaties

Bij E-bike Outdoor vinden we het belangrijk om u als fietser te laten profiteren van de laatste ontwikkelingen. Niets is immers zo vervelend als een fiets kopen die na een week al weer verouderd is. Daarom zorgen we dat we voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste innovaties binnen ons vakgebied. Dat doen we bijvoorbeeld door jaarlijks dealertrainingen en cursussen te volgen. Ook bezoeken we ieder jaar de meest vooraanstaande fietsevenementen in heel Europa. Zo bent u bij E-bike Outdoor als specialist in elektrische sportfietsen altijd verzekerd dat uw fiets van de laatste innovaties is voorzien.

Uw elektrische mountainbike snel geleverd

Door de grote populariteit van elektrische mountainbikes zijn de levertijden drastisch opgelopen. Ook op onderdelen moet u soms tergend lang wachten. Bij E-bike Outdoor omzeilt u dit probleem. Wij hebben altijd veel e-mtb’s op voorraad. Daardoor kunt u snel genieten van uw nieuwe elektrische mountainbike. En is de fiets van uw keuze (of de juiste maat) op dit moment niet voorradig? Dan kunnen wij deze in vrijwel alle gevallen alsnog naleveren. Wij doen er alles aan om de levertijden daarbij zo kort mogelijk te houden.

Meer weten over elektrische sportfietsen?

Neem voor meer informatie en al uw vragen over elektrische mountainbikes, racefietsen of trekkingfietsen gerust contact met ons op. Bovendien bent u van harte welkom in onze showroom in Nunspeet, centraal in Nederland. Wij nemen graag de tijd voor u.