Verhuur op locatie
Blue diagonal Blue diagonal
Yellow cropline

E-bike Outdoor is een officieel test center voor Focus bikes


23 aug 2018

Als eerste en enige mogen wij ons presenteren als een officieel test center voor Focus bikes. U kunt bij ons de elektrische mountainbikes, elektrische trekking fietsen en elektrische racefietsen zowel testen als huren, tevens leveren wij alle onderdelen en accessoires van dit vooraanstaande fietsmerk. Alle modellen Focus e-bikes zijn bij ons verkrijgbaar, het aanbod is zeer breed en de lever betrouwbaarheid is zeer hoog.

Focus elektrische mountainbikes, trekking fietsen en racefietsen

De range met e-mountainbikes staat al jarenlang aan de top, maar het aanbod elektrische trekking fietsen wordt ook elk jaar verder uitgebreid. De trekking fietsen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zijn echt gemaakt voor langere fietstochten en fietsvakanties, ze zijn robuust en voorzien van schijfremmen en een krachtige middenmotor. Misschien wel de meest bijzondere modellen komen uit het racefiets segment, de Focus Paralane e-racefiets is uitgevoerd met een boost frame en een Fazua motor. De Focus Paralane is zelfs verkozen tot meest innovatieve elektrische racefiets van 2019.

Focus E-MTB huren en testen

U kunt bij ons elektrische mountainbikes huren uit het hogere segment en onze Focus modellen zijn zeer populair bij onze klanten. De Focus elektrische mountainbikes hebben bijzonder goede stuureigenschappen en zijn gemaakt voor extreme omstandigheden, technische trails en steile beklimmingen vormen geen probleem! De modellen die wij verhuren hebben een full suspension en zijn voorzien van een hoogwaardige afmontage. Deze E-MTB's kunt u uiteraard ook uitvoerig testen tijdens een rit door de Veluwse bossen.

Informatie en prijzen van Focus elektrische fietsen

Voor meer informatie omtrent Focus bikes kunt u ons uiteraard mailen of bellen, e-bike onderdelen vindt u in onze webshop met elektrische onderdelen. De modellen en prijzen voor onze 2019 Focus bikes kunt u in onze online showroom vinden.